Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете за избор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помогнете за избор

За 15-16 х. лева. можеш да станеш горд собственик на истински Нисан Партол Y61. Успех в избора!
    [FONT=Garamond][SIZE=2][COLOR=blue][B]NISSAN Patrol GR 2.8 Y60[COLOR=darkorange] - Къса база[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=2][COLOR=green][I][B][FONT=Comic Sans MS]

Човешкият ум е ограничен. Глупостта не е![/FONT][/B] [/I][/COLOR][/SIZE]:wink:
    [FONT=Arial Black][SIZE=1]За повече контакти, търсете разклонител![/SIZE][/FONT]

Коментар

В по-голямата си част ще се използва като семеен автомобил и си мисля, че патрола не ме устройва. Спрял съм се (не окончателно) на Терано 2 (3.0D )дълга база след 2003 г. няма да се до оборудва, смесен разход приблизително до 10 на 100, става и леко за извън пътя. Имам още 1-2 месеца за размисъл.
      TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
      www.kamino92.com

Коментар

А какво би казал за нещо, като Jeep-а на твоя градски edoors?

Има доста добра проходимост, става, както за движение на пътя, при зимни условия, така и извън пътя. С full time 4х4 раздатка е, има и понижаваща предавка /бавни/. Поддържа без проблеми висока скорост по магистралата при приличен комфорт и става за семеен автомобил за дълъг път. Оборудването му е на доста високо ниво - климатик, круйз контрол, автоматична скоростна кутия и т.н. Да не говорим, че градския ти /може да не си личи, но и той е от същото планинско градче/ даже го "чипоса" и по този начин хем му вдигна мощността и въртящия момент, хем му свали разхода.
        Карам вече три години точно такъв Jeep, ползвам го и като ежедневен автомобил в града, и като кола за дългите летни пътувания и съм доволен във всяко отношение от него.
        Поздрави!
        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
        First impression is not always true. Get inspired.
        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Джипчето е перфектно виждал съм го на живо, но ми идва множко като цена и "стандарт" ;-)
          Последно редактирано от gorskia79; 05-01-11, 10:23.
          www.kamino92.com

Коментар

Рипай в Тераното и няма да съжаляваш.
            Ако много се колебаеш вземи си едно пакетче семки и се разходи по Горубляне - каквато кола ти хареса на външен вид сядаш в нея, затваряш вратите и гледаш дали ти е удобна.
            После четеш по форума за марката и каквото не ти е ясно питаш.
            Успех
            Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
            Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
            Opel Campo 3,1 TD '99
            Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Благодаря на всички продължавам с четенето макар, че колкото повече чета толкова повече се колебая ;-)
              www.kamino92.com

Коментар

Здравейте
                Имам следния въпрос. Навил съм се да имам Тойота РАВ 4. Гледах една, но като я запалих държеше много високи обороти - 1500. Момчето от автокъщата каза че е нормално, бил студен двигателя, но за мен са прекалено високи. Над двигателя имаше някакви пластмаси които много странно тресяха.
                Дали е нормално това, или говори за някакъв проблем?

Коментар

Здравей, съвет за тойотата не мога да ти дам, питай (обоснови по ясно въпроса - бензин, дизел, година и т.н. ) в подфорум тойота. Най важното е да обмислиш внимателно целите поради които искаш да си купиш даденото МПС. В началото и аз бях пред избора м/у рав4 и х-трайл и накрая взех нисан терано2, което напълно оправда (поне за сега ) очакванията ми относно изискванията ми.
                  www.kamino92.com

Коментар

Хонда CRV е по добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X