Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Джип за лов

Първоначално публикуван от DARK WOLF Преглед на мнение
    Много се изписа по тази тема но накрая предложихте нещо наистина сериозно!
    колегата радо69 даде най-правилният избор
    Лада нива-варви по асфалт 20км. и 10км. в гора и хвърля водата ако някои е издържал повече браво
    паджеро-о.к. ама много папка
    нисани-о.к. ама в сервиза скъпо скъпо!!

Тук се изказа неподготвен.
    Доста Ниви съм виждал в гората,но водата не са хвърляли!
    Преди гората са изминали около 20-30.км. по-асвалт!
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Здравейте. Имах фронтера 2.2дти КБ 2001г-като цяло не съм доволен. Сега карам Г-класа,но искам да я сменя,харесал сам си голф кънтри, Тоута 4рънър и сузуки витара 95-96г.-като искам дългите бази и да са бензин.Ще се радвам ако може да кажете особенностите за тези 3 модела (имат ли блокажи,подръжка,издържливост и т.н.) доста изчетох,но исках да попитам Колега bochkata,аз видях как 2 нови нивички си хвърлиха водите в един голям студ,защото им бяха замръзнали моторчетата на перките и колкото и да загряха не се включиха.

Поздрави от Сливен

Коментар

От Defender 90 по добро в гората за лов няма. Има всички предимства пред другите, плюс най-евтината поддръжка
        Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от danger-a Преглед на мнение
          Сега карам Г-класа,но искам да я сменя,харесал сам си голф кънтри, Тоута 4рънър и сузуки витара 95-96г...

Обикновенно желанието за смяна е в обратната посока...но ти си знаеш...

Коментар

Здравейте колеги,за сефте се включвам но избора ан джип си е сериозен проблем,от Бс съм и за новия ловен сезон ще трябва да се по оборудвам малко.какво ще кажете за Ланд Крузер 70 серия 95г.на пръв поглед мн ме кефи но нямам никаква информация ,терена при нас (долу на Границаата )си е доста тежичък ,така че помагайте при избора!!!

Коментар

Първоначално публикуван от primera Bs Преглед на мнение
              Здравейте колеги,за сефте се включвам но избора ан джип си е сериозен проблем,от Бс съм и за новия ловен сезон ще трябва да се по оборудвам малко.какво ще кажете за Ланд Крузер 70 серия 95г.на пръв поглед мн ме кефи но нямам никаква информация ,терена при нас (долу на Границаата )си е доста тежичък ,така че помагайте при избора!!!
              Прочети тук:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=90771
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

За сега съм се ориентирал за десен волан ,имам човек там и разчитам на него,има линещо по-особено което да се гледа при покупката?

Коментар

Здравейте отново,днес ми пуснаха нова муха,Дискавъри?????Дали ще ми върши работа за лова и кое е за предпочитане Диско или Круизера 70?

Коментар

колега газко мнения колкото искаш но колкото повече слушаш различни акъли толкова повече няма да си вземеш джип.Затова вземи си стегни стария УАЗ от-до както трябва за 1000-1500лв.(зависи какво му е състоянието) и забравяш за ремонти поне 7-8години колкото и да го джаватиш но щом неси тръгнал на офф роуд със сигорност ще издържи, стига частите да са оригинални(но такива рядко се намират по магазините затова от някое поделение или складове наи добре).единствения косур му е скоростта което теб силно те касае но тръгваш по рано и си готов!Успех

Коментар

Първоначално публикуван от UAZ_452 Преглед на мнение
                      ... и забравяш за ремонти поне 7-8години колкото и да го джаватиш но щом неси тръгнал на офф роуд със сигорност ще издържи...
                      Абе хора.... четете ли това, което пишете преди да го публикувате ???
                      Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                      Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
                        Що бе Мони ,ще изкара и повече години дажа, ама като не се кара въобще
                        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
                          ааа ми не него читем пишеме си на изус клега!

Коментар

Първоначално публикуван от UAZ_452 Преглед на мнение
                            ааа ми не него читем пишеме си на изус клега!
                            Личи си... Но е хубаво да се преглежда и осмисля написаното!
                            Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                            Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Аз,съм върл фен на руските машини,но трябва да призная че за парите на читав руски джип,взимаш независи мо от марката западен с десен волан в сравнително добро състояние и имаш и джип и кола.Поне преди 20г,беше времето когато ремонтираш нещо по "руснака" и забравяш за дълго време.Сега положението е различно,непрекъснати ремонти и течове,заради лошо качество на частите,а пък качеството на машините след 2000г е плачевно и за жалост останалите вече са много стари.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнение
                                Колега купи си една Лада Нива и махни задната седалка и си готов.
                                Това е мое мнение.
                                И мое... Аз съм така и съм доволен, не съм махнал задната седалка но всеки си знае.
                                В общи линии Нивата върши идеакна работа за лов, и евтина за потдръжка.
                                Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X