Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Rav4 или Daihatsu Terios

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Rav4 или Daihatsu Terios

Търся си "джипче" за града и за лек офроуд
    В града ще го кара предимно жената
    Та засега съм стигнал до тая дилема - Териос-Рав4 (97-98-а г.)
    Имам хубави оферти и за двете - запазени машинки, но не мога да преценя кое е по-удачно.
    Териоса като че ли е по-проходим, но ми се струва нестабилен. Четох ужасии как се накланял при разминаване с ТИР.....
    Равчето пък по-принцип ще е по-старо и сигурно по-изтормозенно.
    Ако някой има реална представа да дава акъл

От: Rav4 или Daihatsu Terios

Карал съм и двете машини, териоса е много икономичен но е доста тесен и оттам идва нестабилността му, не се препоръчва за жена, една грешка и може да го прекатури, убедих се че проходимостта му е учудващо добра, вратите са дебели колкото весник "капитал" и това определено стресира когато се качваш да караш, двама едри мъже пътуват отпред с постоянно допряни рамене, абе с две думи не става.
    За Рав4 97-98г., много е пъргава, от място стартира учудващо бързо, кара се много приятно, вътре е много удобна и ергономична, широка и стабилна на пътя дори при остри зовои, много подходяща за жена, малко е къса в дължина и багажника е символичен, дори дългата база ми малее като възможности за товарене, но иначе е голям сладур, ако е лачена и в подходящ цвят всички я заглеждат, което много ме изненада защото все пак е кола на години !!!
    TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Един + за равчето
      Мейд ин Джапан май ще се окаже по-разумният избор
      Bugatti on off road :-D

Коментар

абе то и Териоса е 100% Japan.
        Намерил съм един на 90 000км! и това е основната причина да се колебая

рав4 съм набелязал няколко, но са все 'нов внос на реЯлни километри'
        Ако намеря рав4 без окъсани седалки и волан и без ръжди, няма да се замисля

Коментар

E та Териоса не е ли и той японче?

Коментар

Качи се да покараш двете машини и ще разбереш какво имам предвид, Териоса е доста опасен за жена, моята жена постоянно си кара 4Рънъра, и е много доволна от него, аз също съм спокоен за нея. Иначе наистина е много трудно да се намери първото Рав4 в добро състояние, виждал съм светулки но с десен волан.
            TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Според мен трудно може да се сравнят двете марки, но това е лично мнение
              Наложи ми се преди време да избирам измежду няколко "джипки" и според това, което разгледах най-качествени бяха нещата при равчето.
              А и не само, Равчето с тази година на пройзводство, незнам защо но някак си създава усещането че е просто по здраво! (дали е само усещане?)

Поздрави
              Bugatti on off road :-D

Коментар

Първоначално публикуван от bugatti Преглед на мнение
                С
                А и не само, Равчето с тази година на пройзводство, незнам защо но някак си създава усещането че е просто по здраво! (дали е само усещане?)

Поздрави

Дали???

А иначе и Териоса изглежда здрав, но ако ще ме е страх във всеки завой....Рав4 май ще да е.... ще ги огледам
                може и някоя Витара или паджеро къса база. За мен решаващо е състоянито на конкретния автомобил.
                Почвам с търесенто на Рав4.
                Благодаря за помощта!

Коментар

Още един + за РАВ-а. Карал съм РАВ-че и са ме возили на Териос - с Тойотата 130-140 на магистрала се поддържаха комфортно, в Дайхатсу-то на скорости над 100 се чувствах леко посран на задната седалка. По черен път, сняг и през малки рекички РАВ-а не се замисляше - по-сериозен тест не съм правил, че беше под наем
                  Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Колега, да не си мернал този Териос, който и аз гледам (тъмно син металик на 95к км с софииска регистрация)? Хвърлил съм му и аз око. Вярно че е мъничко, но пък видимо е много запазено, а и е 2001г все пак. 100% Рав4 ще е по добрия варянт, но няма да намериш никъде толкова запазен, читав Рав4 и да е 2001г за по малко от 8 хилки. Поне аз не намирам за сега

Коментар

не Териоса е в Севлиево
                      А хубави Рав 4 намерих само два и купих единия

Коментар

Зависи точно какво се иска от машинката. Ако ти трябва повече извън пътя, по-нисък разход на гориво и максимално качество - териос, а ако ти трябва по-скоро по асфалт, малко по-широчко вътре и по-сносен дизайн - РАВ4

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X