Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся жило за ръчната газ на УАЗ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся жило за ръчната газ на УАЗ.

И разните му чаркове за закрепване.

До: Търся жило за ръчната газ на УАЗ.

Добре търсиш, но чарковете за закрепване са различни според мен, за различните двигатели, дай повече подробности.

На старият ми двигател 451 си направих сам стойката, която се връзва на колектора като гледах от друга такава,карбуратора бе К131 а жилото си взех, такова за смукач, от нещо руско.
    Като смених мотора с 24 и карбуратор К126 нищо не идва.
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

То, затова и търся чарковете, че никога не съм ги виждал. Дощя ми се веднъж да мина по лесното, и пак не става.
      УМЗ-421, К-151.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        То, затова и търся чарковете, че никога не съм ги виждал. Дощя ми се веднъж да мина по лесното, и пак не става.
        УМЗ-421, К-151.
        днеска ми падна половинката от тоя механизъм по точно неподвижната планка която се завива към генерацията ако искаш дай адрес ще ти я пратя с еконта .аз на моита уазка не съм поглеждал може да има и целия механизъм щот жилото стои .ама никога не съм използвал ръчна газ. кат си помисля къде е завряно на буханката .за да го видя ще трябва да свала главата

Коментар

това е неподвижната част .за нея се закрепва жилото .тук липсва едната половинка но от планката за жилото на смукача на карбуратора е същата и може да се сложи с болтчето
          Прикачени файлове

Коментар

Въобще,не мога да си представя ,реално приложение на ръчната газ,но хората са различни.

Коментар

Има. Просто не ти гасне джипа в студа. Върши работа,но не е нещо без което да не може.
              Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                Въобще,не мога да си представя ,реално приложение на ръчната газ,но хората са различни.

Караш по много неравни каманаци, джипа се лашка нагоре надолу и кракъ ти непрекъснато отскача от газта. Тогава хващаш ръчната газ, дърпаш я леко и джипа тръгва равномерно.
                Пробвай и пиши за резултата.
                "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

да но в русия през зимта кат тръгнеш например на 10 км караш само на 2 ра бавна щот терена не позволява повече си дърпаш ръчната газ хващаш волана и спокоино си отпускаш крака и така .от време на време някоя шейна минава край теб с двама трима пийнали с червени бузи руски колхозници .... абе там бензина е 16 рубли .1 евро 46 рубли може да си караш караш.а там където свършва тайгата има само ниска растителност и през 80те имаше много интересни походи .с платно и две вътрешни гуми с малък станок и отзад на ски .нещо като сърф и по 700 800 километра се изминават .и все равнина додето ти поглег стига
                  Последно редактирано от spas spasov; 18-05-10, 19:10.

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                    Караш по много неравни каманаци, джипа се лашка нагоре надолу и кракъ ти непрекъснато отскача от газта. Тогава хващаш ръчната газ, дърпаш я леко и джипа тръгва равномерно.
                    Пробвай и пиши за резултата.

Е стигне ли се крака да отскача от гаста и да разичтаме на автопилота по добре да не ходиме в гората

Това пък е най неудачното приложение за мен. Представи си в един момент трябва да отпуснеш газ-та и ти докато се държиш здраво с 2-те ръце на волана и не успееш да върнеш ръчната газ и се изтрескаш в някоя скала
                    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение

Е стигне ли се крака да отскача от гаста и да разичтаме на автопилота по добре да не ходиме в гората

Това пък е най неудачното приложение за мен. Представи си в един момент трябва да отпуснеш газ-та и ти докато се държиш здраво с 2-те ръце на волана и не успееш да върнеш ръчната газ и се изтрескаш в някоя скала
                      Е няма две добри.

Коментар

Колената много ме болят. Лявото повече, ама и дясното. За шосето.
                        И за лебедката, като съм отвънка.
                        Чного ти благодаря! Но не мога нито да те занимавам, нито да свалям части от жива кола. Върни ги тия на мястото им
                        Явно ще правя нещо, съдба такава.

Коментар

Искаш ли да ти покажа какво представляват планките за ръчната газ на Варшавата? Според мен ще станат добре на УАЗ-а, да не говорим, че имам 1-2 излишни комплекта.
                          С "Фармахим" - непобедим
                          Дизел - само дънки!

Коментар

Ми дай да видим. То има фокус и със задържането му изтеглено. А никъде не мога да намеря сектори от карбуратори, че да го направя както всъщност искам - на скоростния лост. Дъгите на тия джаджи от велосипедните скорости са много къси - не стават.

Коментар

Ето това е:
                              С "Фармахим" - непобедим
                              Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X