За да кажа дали ми харесва, трябва да знам възрастта на художника
За това дали е реален-освен правописа, впечатление ми направиха също: "мигачите" в предната броня, чистачките, винтовите пружини на окачването, наклона на задния край на задното странично стъкло и .... май е това......все пак - поздравления за желанието и за старанието....току виж - бъдещ дизайнер
Не е реален. Реалния УАЗ е ръждясал, не е сив!
А иначе Хрюнтера си е с пружини отпред, че и с дискови спирачки, ама в тая проекция се виждат едвам - едвам
Да, точно си е Хънтъра! Това е оригиналната пластмасова броня, с мъгливите фарчета - не са мигачи. Но веднага се сменя с железна, затова е малко позната. Другото си е много точно.
Смеете се на Хънтъра, ама с него си се пътува като с лек автомобил...
За да кажа дали ми харесва, трябва да знам възрастта на художника
За това дали е реален-освен правописа, впечатление ми направиха също: "мигачите" в предната броня, чистачките, винтовите пружини на окачването, наклона на задния край на задното странично стъкло и .... май е това......все пак - поздравления за желанието и за старанието....току виж - бъдещ дизайнер
Възрастта му е 15 години.И благодаря на останалите колеги.
Поздрави!
Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.
Пожелавам на художника да спестява от цигарки,алкохол,недай си Боже,от дрога,и да си купи една Уазка!Навремето наколко дечурлига от квартала така си купихме Зазка!Поздравления,браво!
Ами аз от името на koreeca казвам на колегата,че той не пуши алкохол рядко употребява,а дрога не пипа(и аз съм така).Така,че може би ще си купи една Уазка.
Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.
Коментар