Преди време купих от тези свещи и ги сложих на една УАЗка. След два дена ми се обади собственика и каза че УАЗката не иска да запали. Прегледах всичко си беше редовно и се усъмних за свещите. След като ги смених със старите свещи УАЗката веднага запали. Днес същата случка само че с друга УАЗка. Не иска да пали. Свещите са на 30км. С поставянето на старите свещи запали веднага. Собственика на джипа до последно не вярваше че е от свещите. И в двата случая свещите са руски. Ето снимка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не купувайте тези свещи.
Свий
X
-
До: Не купувайте тези свещи.
Драго аз имах същия проблем с чисто нови свещи, само,че BRISK SILVER за каране на газ,на около 20 км. две от свещите не работеха!!!Та сега карам именно с руски свещи дето не-препоръчваш и още не съм изминал 30 км.Значи да съм подготвен за изненади отново,въпроса кои са правилните свещи за УАЗа?ПоздравиГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
-
Ами аз карах една УаЗ-ка 2 години - служебна.
Първите 2 месеца си отсменях на свещи - от склада и от снабдителя.
После се бръкнах с 25 лв и сложих NGK -японски.
Ами като издадох УаЗ-а още си беше с тях и бях забравил за проблема - свещи.BMW X6
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеПреди време купих от тези свещи и ги сложих на една УАЗка. След два дена ми се обади собственика и каза че УАЗката не иска да запали. Прегледах всичко си беше редовно и се усъмних за свещите. След като ги смених със старите свещи УАЗката веднага запали. Днес същата случка само че с друга УАЗка. Не иска да пали. Свещите са на 30км. С поставянето на старите свещи запали веднага. Собственика на джипа до последно не вярваше че е от свещите. И в двата случая свещите са руски. Ето снимка.088пет16пет3пет7
Коментар
-
Ето един тест на руснаците
http://bojo.hopto.org/Auto/--General...t%20svechi.pdf
Оказалось, что и с любыми другими свечами двигатель развивает больше тяги, чем со штатными свечами ЭЗ А17ДВРМSubaru Legacy Outback '98 2.5 AT
Коментар
-
Привет на всички. Аз в момента карам със свещи BRISK SILVER. Човекът от който ги купих ме увери че той си ги вснася и не са ментета. Взех ги 3.50 лв брояЗа сега пали нивата но само на бензин, не ме бърка, обаче от скоро нещо взе да дава ядове чудя се дали да сложа старите свещи и да видя какъв ще е резултата
Но общо взето до сега бяха чудесни. След пробата/подмяната ще пиша дали те са проблем
Коментар
-
Еми то някои път някои ментета се уцелват и работят дълго време без проблемиПървоначално публикуван от w.krumoff Преглед на мнениеДраго благодаря за съвета,но онзи ден сложих точно същите и то защото брат ми ги домъкна от някъде,та да не му троша хатъра.За сега две сутрини пали,дори и сега след като научих това го врътнах и запали.Направи ми впечатление при поставянето на тези свещи,че на всичките полюсите бяха лепнали за електродите,а бяха в прозрачна пластмасова охпаковка,която разпечатих.И естествено след като регулирах разстоянието 0.7 ги сложих.Старите ВМЗ-та ги пазя и в момента ,в който не ще да пламне ги слагам обратно.0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Коментар
-
BRISK може и да не са върхът на сладоледа, ама вече 5-6 хил. километра няма никакъв проблем независимо от сезона. Това за 2,50 лв. за брой.БИО пчелен мед и пчелни продукти
0888 66 59 73
Коментар
-
Две години карам с НЖК 6-ци.
Свещите са оригинални и са железни от към работа.
Проблеми нямам никакви.
Имам и едни Бриск-ове. С тях също работи перфектно дълго време.
Тях сега си ги пазя за резервен комплект.
НЖК са най-добри в сектора, това го знаят и децата.
Лошото е, че има много ментета... и на НЖК, и на Денсо, и на Беру, и на Бриск... въобще пазарът ни е затъпкан с ментаци.
За Шампион и Бош не искам да говоря.
Руските също са хубави свещи, но да попаднете на Руски,
а не на украински, беларуски и още незнам какви си ментета, които се продават за руски.
п.п. А който има някакви въпроси първо да прочете темите по-долу и тогава да пита, за да не се повтарят излишни мнения:
Запалителни свещи за УАЗ
Свещи за УАЗ. Кои са най-добрите?
УАЗ - всяка седмица свещи
Прегаряне на свещи-джип УаЗ/бордова/
Почна да ми писва от двг.М21.Гори свещи
Коментар
-
Преди месец дядо ми прави основен ремонт на колата си и смениха свещите- именно с бриск(незнам чий производство са мисля чешки но не съм сигурен). Преди 5 дена взеха да правят проблеми. Закарахме колата при майстора. 3 часа оглежда двигателя и неможа да намери кое нему е вред. Смениша свещите и трагна. А за мен най добирте свещи са на бош. Карам си мотора 3та година ( впрочем не е сменяна свеща ).Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
[B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!
Коментар
-
ползвам Бриск Силвър на Ладичка, на газ : 2-ра година...никакви проблеми. за сметка на всякакви Шампиони или Бошове...не е виновна марката , а страната в която са произведенипонякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнениеползвам Бриск Силвър на Ладичка, на газ : 2-ра година...никакви проблеми. за сметка на всякакви Шампиони или Бошове...не е виновна марката , а страната в която са произведени
Изключително съм доволен от тях, а ги взех за 6 лв 4 бр.
Явно няма значение чак толкова марката, по-важно е да са истински а не менте."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Tвърдо Бриск. От няколко места чухМалко смешно, но работех в авточастния бранш, че не вкарват ментаци. Хора които меко казано с в час. Което много ме изненада.
Чешки са и като им знам цената все ми се струва, че 50ст. никои не фалшифицира. Сменят се по често не като NGK на по 60 хил.км, па може и да изкарват и те.Пийте червено вино! Дава здраве.
А то ни трябва за да пием ракия!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар