Привет колеги! От 3-4г. съм горд собственик на УАЗ 452 Буханка...била е военна Топопривязчик УАЗ-452Т.Мечта ми е още от казармата и най-накрая намерих уникално запазена военна машина(била е строева...още и стоят буквите на вратите С) с уникално запазени ламарини и доста занемарена технически.Препипал съм я цялата освен мостовете,скоростите и раздатката.Почти всичко съм сменил(гуми нови,съединител,маховика,цялата спирачна система-помпа,цилиндърчета и т.н.Преди 900 км. свалях главата носих я да и теглят една стружка(беше крива),напаснах си клапаните,имаше скъсана шпилка и я носих с електроерозия да я вадят и след 300 разправии я направих като нова.Уазика стана чук,но след 900 км.ми омеша маслото и водата!!!(след 100км. щях да притягам главата и да регулирам клапаните повторно).Айде всичко долу на ново,но като я занесох на шлайфиста ми каза,че не е била крива..???!!!Другото важно е,че като свалях главата ми се стори,че я развих доста лесно!Възможно ли е главата да е била хлабава и как омеша маслото и бозата
Тези дни ще я боядисвам цялата от долу...изчистих под калниците и шасито-мазана е с битум,а под него цялото купе е с червения оловно цинков грунд-ламарината е Чисто новааа.Взел съм на КарСистемс хубави битум влакнест и още няколко неща и ще я правя нова,но това където ми омеша маслото и водата ме притеснява и ще съм благодарен,ако някой пусне жокер дали е била хлабава главата...случвало ли му се е на някой?

Коментар