Хора много ми трябва защото търся в София и всеки като му кажа резервни части от Уаз469б ме гледат така - > и казват нямаме такова нещо.Ако може някой има за продаване части или знае къде има да ме упъти защото ми трябва няколко неща да намеря като :Заден мост(Или диференциал),и Още.
Продавам цяла УАЗка на части. Имам двигател, скорости, мостове, ресори, купе, кормилна кутия, джанти и много други части за УАЗки. Всичко това е в Бяла Слатина. Тел. 0886 445318-Драго.
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Хора много ми трябва защото търся в София и всеки като му кажа резервни части от Уаз469б ме гледат така - > и казват нямаме такова нещо.
Ами зависи къде търсиш, колега. Морга няма да намериш. Тези машини не седят по моргите. Има си магазини само за руски машини. Има тема за магазините за УАЗ. Използвай търсачката. Но мисля, че за тези неща втора употреба е добър вариант.
В Самоков,има един човек ,казва се Пламен,той смело може да каже че има морга за Уаз,има цели,здрави,разфасовани и каквито се сетиш Уазки.Цветан от този форум му има тел.пиши му на лични.
В Самоков,има един човек ,казва се Пламен,той смело може да каже че има морга за Уаз,има цели,здрави,разфасовани и каквито се сетиш Уазки.Цветан от този форум му има тел.пиши му на лични.
Пичове имам едно приятелче което има морга за всички видове
Уаз - ки питайте ме на лични кой какво трябва и ще ви помогна с каквото мога говорим мало и едрогабритни части !!!!!!!!!!!!!!!!!
На Чепинско шосе (от Малашевци към Чепинци около 500м от дясно след линията), цените са малко космически но ако си на зор може да свършат работа.
Успех!
Коментар