Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОКАЯНИЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПОКАЯНИЕ

На руски ГАЗки, отпосле УАЗки са ме лашкали из селски и горски пътища, а ми се е искало Волга или поне Победа.

Презрял бях марката и, като видех В руски филм милиционерите да се опитват да гонят някаква западна марка, искрено ги съжалявах.

Обаче, като попорочетох за възможностите на УАЗ тук във форума, как любая лужа нипочем, че в повечето случаи УАЗ измъква от калта западните марки, СЕ РАЗКАЙВАМ в този раздел.

ЗАУВАЖАВАХ ГИ!

Разкаял се:Симеон.

До: ПОКАЯНИЕ

Разкаянието ти се приема, чадо Симеоне!
    Ако е писано да се подсили правата ти вяра още малко винаги си добре дошъл! Господ здраве да ти дава и дано и други "прогледнат" като тебе!
    АМИН!
    LZ1GYY
    0898 436 956

Коментар

колега взимай си веднага уазка
      Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Те откъдето минават - минават. И да се сбори с тях може само нещо напуйчено с още толкова тунинг, колкото струва в магазина. Ама главната им ценност е друга. Не са претенциозни, не спират след повреди, които са смъртоносни за всичко друго. Поправят се с чук, и каквото намериш на бoклука. И през целия си живот работят. А могат всичко, и каквото никой друг не може.
        Бе, истински джипове.
        Последно редактирано от Pursie; 31-05-09, 21:35.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          ...Поправят се с чук, и каквото намериш на буклука...

Значи това са имали предвид, за да влезе и в песен: "...повсюду любые запчасти..."
          Искам България чиста!

Коментар

Хвала Симеоне! Не много хора могат да си признаят, че са сгрешили и да се покаят. А още по-малко да го направят публично!
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
              На руски ГАЗки, отпосле УАЗки са ме лашкали из селски и горски пътища, а ми се е искало Волга или поне Победа.

Презрял бях марката и, като видех В руски филм милиционерите да се опитват да гонят някаква западна марка, искрено ги съжалявах.

Обаче, като попорочетох за възможностите на УАЗ тук във форума, как любая лужа нипочем, че в повечето случаи УАЗ измъква от калта западните марки, СЕ РАЗКАЙВАМ в този раздел.

ЗАУВАЖАВАХ ГИ!

Разкаял се:Симеон.
              А ако беше видял как Вушев мина екстрема на Шуменското /Кировото/ състезание 2008 г. съвсем щеше да ги заобичаш.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Бате знай УАЗ не просто машина той е висок звяр Най много обичам след дъжд или по време да го карам из гората усещането е Неповторимо
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  А ако беше видял как Вушев мина екстрема на Шуменското /Кировото/ състезание 2008 г. съвсем щеше да ги заобичаш.
                  Ето как мина:
                  http://vbox7.com/play:b1ca4fd7
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X