колеги,требат ми задни седалки за УЖАСКА 469б.Нещо 2_ра употреба,щото сега съм сложил една талпа вместо седалка ама им се набиха задниците на тия отзад.Мерси предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Задни седалки
Свий
X
-
До: Задни седалки
Дай телефон за връзка.Или ето ти моя 0888941470Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнениеПодарявам ти едни веднага
имат нужда от малък ремонт.
Коментар
-
0887004898 ЕмоПървоначално публикуван от 4i4o mi Преглед на мнениеДай телефон за връзка.Или ето ти моя 0888941470
Пия студена бира
Коментар
-
Облегалките са еднакви. Няма значение лява-дясна.Първоначално публикуван от TEKEZARKA Преглед на мнениеАз се нуждая от дясна облегалка.Дали ще се намери и за мен
УАЗ 31512-Тото
Коментар
-
Облегалки и седалки (седлото)- взаимнозаменяеми!Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеЕ как еднакви?! Нали едната(дясната) облегалка е двойна, а другата(лявата) еденична?
Става въпрос за задните седалки.
Рамката не
Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Имам 2 предни седалки от 469Б почти нови.Ако на някой му вършат работа да идва да ги взима ,че пречат.Първоначално публикуван от TEKEZARKA Преглед на мнениеАз се нуждая от дясна облегалка.Дали ще се намери и за мен
0878944999Последно редактирано от CJ_7; 28-05-09, 09:31.------------------------------------
тел. O878 9ЧЧ 999
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Малко да наместим бъбръците! П.П. Не е далече от София
Коментар