Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да притежавам "ПАТРИОТ"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искам да притежавам "ПАТРИОТ"

Здравейте момчета и момичета ако има
    от две години си мечтая за този УАЗ, вече мога да си го позволя, но май не съм много на ясно как да го закупя. Има много малко хоракато вас които явно са го оценили и го имат, за това се обръщам за ПОМОЩ. никъде не намирам представителство на УАЗ, където и да потърся в нета цени или нещо такова ме праща във вашият форум,затовва сега съм тук , и доколкото прочетох май не е толкова лесно заради ЕВРО 4.
    Та да не Ви бавя с глупости ще помоля ако някой има повече инфо по въпроса да ми помогне. По-принцип искам да го купя нов ако това е възможно или поне да му разбера реалната цена.
    БЛАГОДАРЯ предварително !
    Последно редактирано от Злой; 08-10-08, 22:28.

До: Искам да притежавам "ПАТРИОТ"

Ето ти координати но вносителя :

Registrant Contact:
    ET "Karbon"
    Alexander Atanasov *********@developer.bg)
    064 850845
    Fax: none
    21, Gurguljat str.,
    Pleven, 5800
    BG

Взето от тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EB%E5%E2%E5%ED

Доколкото знам имали един внесен и регистриран преди приемането на ЕВРО4....

Успех
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Колега вЪпреки, че си написал че искаш нов уаз искам да ти кажа че в гр. Банско се продава един 2-ръка.Струва 19 бона +/- няколко стотин евро. Другата седмица мога да ти дам номер за врЪЗка.
      Последно редактирано от Pursie; 10-10-08, 07:12. Причина: Правопис

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41345

В тази тема колегата споменава, че напролет вероятно вече ще имат Евро 4

Другият вариант е 2ра ръка.

Коментар

В новините за Патриот се вижда, че от 20 август 2008 са слезли от конвейра първите дизелни Патриоти. Те са с италианския двигател Iveco F1A, с който е и Фиат Дукато. Той е с Евро 4.
          Понеже през 2008 година ще бъдат произведени само 1000 броя, те на практика няма да стигат за износ.
          През 2009 година двигателя Iveco F1A ще започне да се произвежда от смесеното предприятие на Fiat Powertrain Technologies и SOLLERS в град Заволжие, така, че от планираните 4500 автомобила има вероятност да има бройки и за България.

Така, че записвайте се вече в Карбон- Плевен
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

Официален отговор от Карбон:

Патриот с двигател Ивеко ще бъде хомологизиран само за Евро3 - такива са нормите в Русия.

Така, че за съжаление, внос в България на Патриот няма да има.
            Show must go on!
            LZ1VES

Коментар

Здравей колега,разбрах че търсиш Патриот мога да ти предложа този,изпращам ти снимки.Ето и тел:0884-604-681.
              Прикачени файлове

Коментар

Питане за Уаз Патриот

Здравеите. Искам да си взема Патриот но незнам нищо за него. Искам да знам много (често) ли се чупи, частите как са като цена, евентуално разход и др. Нека, който има такъв джип или някакви наблюдения нека сподели. Благодаря предварително

Коментар

До: Питане за Уаз Патриот

Уви у нас няма много бройки от тази Уазка.
                  Аз лично знам за 4 или 5.
                  Надявам се някой от собствениците им да ти помогне. Иначе първите модели страдаха от нормалните за Уазка болести ( лошо изпълнение, незавити болтове, странни счупвания и.т. ). Нямам идея за качеството последната година.
                  Последно редактирано от Pursie; 18-12-08, 13:09.
                  Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                  NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Ами аз имам такъв,и мога да ти кажа че това е" различен " джип ,зависи какво търсиш ако търсиш индивидуалност това е другото няма значение,аз не бих карал нищо друго освен УАЗ Патриот или ГАЗ ТИГР....поне засега
                    Прикачени файлове

Коментар

ами на каква цена мога да се сдобия с 1 Патриот втора ръка, че май за сега не мога да си позволя нов ? Какви са актуалните цени в момента

как се държи в малко кал или повечко сняг?

Как се справя като проходимост в малко кал или повече сняг? Какъв разход дава? И на каква цена мога да си закупя патриот втора ръка(актуална цена), понеже май не мога да си позволя нов Патриот
                      Последно редактирано от alex_markov; 26-02-09, 17:41.

Коментар

Колега писал съм доста из форума потърси малко няма смисъл да се повтарям. Аз го карам с удоволствие напълно ме устроива за целите за които го използвам. Като проходимост си е с качествата съпоставими на тези на стандартната Уазка. Като комфорт и качества на асфалта е абсолютно различен (не подлежи на сравнение). Разход среден за 42000км. 11.3 литра на сто (разхода е по борд компютър от преминалото гориво през дюзите и е гарантирано точен. Включва около 30% офроад 30% градско в София и 40% извънградско). След реставрацията която направих като го купих (втора ръка на около 7000-8000 км не помня) не съм имал никакви съществени ядове. Слабо место са сферите на предният мост и по точно едни пластмасови вложки на които лагеруват, пластмаските се сменят за половин час и са левчета но е досадно да го правиш на всеки 3000 до 5000 км. надявам се скоро да ги смена с новите сфери с лагерчета (въпрос на доставка от Русия). Части НЯМА на практика единствената възможност ти е Карбон Плевен, а те не могат да държът на склад всичко за толкова малък брой коли така ,че за специфичните за модела неща или чакаш или се запасяваш предварително ако не трябва да спираш колата както е в моя случай. Патриотите в БГ са малко и нови така ,че едва ли ще намериш някой на тънка цена според мен при всички случаи над 20000-22000 с ДДС.

Коментар

Аз мислих моя да го продавам за 29000лв и да си купувам ГАЗ ТИГР,но се оказа че удоволствието ще ми струва около 50000 евро,междувременно му сложих нови гуми,ролбари ....и май ми се досвидя.

Коментар

благодаря ви за информацията

Коментар

И аз се учудих ,че колегата мисли да намери нещо втора ръка. То аз и за тия пари не бих го продал. На този линк http://obiavi.novi-pazar.eu/index.ph...d=32&Itemid=26 има един за 23500 само не разбрах какви пари от горе са лева а отдолу евра. На този линк http://www.dalavera.net/cat/view/cat...el/2113/order/ май е същия 22000лв. явно е доста сдухан или са на зор. Силно се съмнявам но може би има някой друг служебен, ударен или с други проблеми за 20-25 х.лв. .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X