Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маркетингово проучване - блокировки за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маркетингово проучване - блокировки за УАЗ

Колко самоблокиращи диференциала Торсен за военни мостове и спайсери трябват изобщо у нас?
    Има принципна възможност да се произведе някакво количество. Отработена конструкция. Въпросът е струва ли си разправията.

До: Маркетингово проучване - блокировки за УАЗ

А за граждански мостове?
    Щото аз намерих само един, та търся още един.
    VITARA, SAMURAI
    FIAT PANDA 4x4 CABRIO
    RENAULT ESPACE QUADRA
    ...и едно сивикче за града...

Коментар

Къде ще се произвеждат? Тук или в Русия.

Защото основния проблем е, че интернет магазините в Русия не искат да доставят до България. Ние с един колега с хиляди мъки успяхме да си купим 4 блокажа за Спейсър.
      Но сега ми трябват два блокажа за Барс и не мога да си ги доставя. Така, че съм заинтересуван.
      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

станаха кът блокажите ,и аз търся 2 за уаз 469 а и не само аз

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          Колко самоблокиращи диференциала Торсен за военни мостове и спайсери трябват изобщо у нас?
          Има принципна възможност да се произведе някакво количество. Отработена конструкция. Въпросът е струва ли си разправията.

Ако на редукторните казваш военни значи ме интересува тази тема.

Надявам се да се събереме повече кандидати за да може да се започне някакво пройзводство и от тама също и цената би паднала .

А информативно в какви пари мислите да се вместите?
          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

А дявол знае. То това е и въпроса.
            От Русия биха могли да се докарат някво количество заготовки, които все едно съществуват. Документацията - също. Няма как да говоря за парите, като не знам колко изобщо е пазарът тука. Ако го няма - няма какво изобщо да правим.
            Тия са за военните и Спайсерите. Барсовете също са на спайсери. Блокировките са конструкцията на Моралес. Всичко работи и е слагано дълго време и на състезателни джипове. За съжаление обаче той прекратява тая дейност, и чисто обективно не мога да искам от него даже да ги довърши. Нито да ги даде безплатно, независимо на какво е склонен той.

Коментар

Стефане какво стана с Моралес?Оздравявя ли?Ако се чуваш с него прати му много поздрави.

Иначе за блокажите знаеш
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Според мен пазарът за блокировки за граждански мостове ще е по-голям. Но зависи и на каква цена ще се изкарат.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  Стефане, въпросът който задаваш е невъзможно да бъде уточнен като предмет на тема във форум. Отговора на този въпрос е предмет на бизнес-поръчка, която сама по себеси е бизнес за петцифрено число.
                  Предлагам ти да подходиш по обратният ред. Поинтересувай се каква е минималната "микро" серия, при която такова производство е възможно и рентабилно и осигурява приемлива крайна цена на продукта. Предполагам, еднозначен и съвсем компетентен отговор на такъв въпрос не би бил проблем за п-к Моралес. Тогава вече, със по-сериозна вероятност за практически резултат, може да зададеш тук въпроса: "Смятате ли за възможно да бъдат продадени Х бр. блокажи" /Това разбира се, ако тази бройка не е конфиденциална по твоя преценка/.
                  Иначе на "прима виста", тук във форума има реално търсене за 10-15 комплекта /20-30 броя/. В страната, Уазки в движение, неоставени на доизживяване и със собственици готови, и в състояние да правят сериозни инвестиции, изобщо не са много. Като редуцираш готовите да инвестират по принцип, до тези, които ще харчат точно за блокажи, не мисля че ще има пазар за повече от 500 комплекта и то за съвсем не кратък период от време.
                  Май, най-удачно ще е да попиташ п-к Моралес, дали няма едни произведени и нереализирани стотина бройки, които да вземеш "на консигнация" /предвид отношенията ви/ и да ги продадеш за около година-две.
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Мен,ми се вижда много оптимистично числото 500 за редукторни мостове.Ако има възможност да се произведат или доставят 1000или2000самоблокиращи касети за гражданските мостове,на цена около200лв.мисля че няма да бъде проблем да се реализират.Напоследък се търсеха като топъл хляб.Мой познат с магазин за авточасти каза че за една седмица беше продал 30бр.

Коментар

В цялата държава я има, я няма 200 подготвени джипа. Мизерно количество от тях са с военни мостове. За серии не може да става и дума. Нито имам пари да купя квото има, пък когато и ако се продаде.
                      Всякакви блокировки за колхозите са по-скъпи отколкото за военните. Причината е безнадежно проста - там никой не се интересува пък от тях, и производството е малко. Нещо в района на 600 лева парчето, бяха. Сега не знам. БТРските не са в сметката, те са евтини, ако изобщо могат да се намерят все още. Отдавна ги зарязаха. Те просто бяха първите до които преди години имаше достъп изобщо, и струваха кило водка при фатмака. По времената, когато джиперите за пръв път стигнаха до идеята за блокировки изобщо. Сами се трошат, и чупят полуоските на порядък по-често от торсените и квайфовете. Които имат и по-големи коефициенти на блокиране, освен че включват плавно.

Коментар

Първоначално публикуван от edobg Преглед на мнение
                        Според мен пазарът за блокировки за граждански мостове ще е по-голям. Но зависи и на каква цена ще се изкарат.
                        Дааа! И мен за такива мостове ме интересуват.
                        Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Там има кой да купи каквото и да е. Мога да питам и за цените. Но няма никакъв смисъл, докато не се реши въпроса с транспорта. По пощата това излиза златно. За познати тираджии ми каза всеки, когото питах сигурно три години подред. После - както обикновенно. И вдигнах ръце.

Коментар

За редукторни мостове...колко са въобще в страната,та чак за бизнес-не вярвам да съберем бройката.Иначе се сещам за поне 5-6 човека,които биха си взели по 2 броя.Единия съм аз,другите ги познаваш...Ако има вариянт-действай...
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ма това: "спайсер", не са ли обикновените, нормални мостове - "колхозни", според жаргона на Стефан от руските форуми !!!?
                              О-оо, ако става въпрос само за П-образните /редукторни/ мостове - нека цифрите, които съм писал погоре да се делят на десет.
                              А за "производство" и "серии" е абсолютно безпредметно да се говори!
                              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X