Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Извинение на колегите с УАЗ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Извинение на колегите с УАЗ!

Колеги МОЛЯ за извинение от ваша страна!
    Не съм искал да обида никой.
    Просто исках да се пошегувам,не да създавам някаква интрига.
    Още веднъж извинения
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

До: Извинение на колегите с УАЗ!

Не е хубаво да се майтапиш с почитателете на УАЗ!
    Повечето са ловци и са силно въоражени!
    Не е здравословно някакси.
    Дано ти приемат извинениятя.
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнение
      Колеги МОЛЯ за извинение от ваша страна!
      Не съм искал да обида никой.
      Просто исках да се пошегувам,не да създавам някаква интрига.
      Още веднъж извинения

Не става дума за интрига. Просто горчивия ни опит показва, че теми с такава формулировка, водят повече до проблеми, отколкото до интересен диалог.
      Като ездач на Уазка, не се чувствам обиден и няма проблем.

Първоначално публикуван от Blacksmith
      Не е хубаво да се майтапиш с почитателете на УАЗ!
      Повечето са ловци и са силно въоражени!
      Не е здравословно някакси.
      Това за въоръжението е вярно, ама основно с манивели и щанги. Уаз май е единствия автомобил в света, в който в стандартната комплектация влиза щанга.
      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

А така а??? Само на тях ли ще се извиняваш:"Извинение на колегите с УАЗ!"
        А ако някой току-що се е разделил с УАЗ-ика заради теб, значи не заслужава извинение т.к. няма вече УАЗ.

Шегувам се, не ми се връзвайте
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

А за какво по-точно се извиняваш, че нещо съм пропуснал..?
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
            Уаз май е единствия автомобил в света, в който в стандартната комплектация влиза щанга.
            Не си прав, Москвичите (408, 412 както и други) щатно си имат щанга и манивела под задната седалка
            Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
            LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
            Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              А така а??? Само на тях ли ще се извиняваш:"Извинение на колегите с УАЗ!"
              А ако някой току-що се е разделил с УАЗ-ика заради теб, значи не заслужава извинение т.к. няма вече УАЗ.

Шегувам се, не ми се връзвайте
              Ами никога не е късно да си купиш пак
              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                А за какво по-точно се извиняваш, че нещо съм пропуснал..?
                За щастие огнеборците се намесиха на време (преноско казано) и нещатат приключиха благополучно .

Към автора на темата:
                Шегата щеше да е ОК ако беше от утвърден учасник във форума, насочена към други такива - познаващи се добре и свикнали на тона си. В конкретния случай не Ви разбраха правилно - аз включително.

Човек се учи докато е жив и си мисля, че всички вече са го забравили, но все пак, ако бях на твое място, когато видя УАЗка да приближава бих се поприкрил !

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                  За щастие огнеборците се намесиха на време (преноско казано) и нещатат приключиха благополучно .

Към автора на темата:
                  Шегата щеше да е ОК ако беше от утвърден учасник във форума, насочена към други такива - познаващи се добре и свикнали на тона си. В конкретния случай не Ви разбраха правилно - аз включително.

Човек се учи докато е жив и си мисля, че всички вече са го забравили, но все пак, ако бях на твое място, когато видя УАЗка да приближава бих се поприкрил !
                  +100

Щом има грешка, има и прошка. Реакцията би била същата и ако беше написал същото за Ровър, Тойота, Нисан , JEEP или която и да е марка. Просто тук уважаваме привързаността на всеки към любимата му марка и ако си позволим подобен майтап уточняваме , че е такъв. И това предимно между приятели и хора които се познават както Сашо каза по-горе.

П.П. Друг път ползвай този раздел когато става въпрос за майтапи.

Коментар

Колега,купи си УАЗ или ГАЗ и ще ти приеме ме извинението!

Коментар

Факт. Най-зловещите клетви срещу УАЗовете са на Уазбуката и в уазовата конференция. Отвреме навреме на някой като му писне, фърчат такива псувни срещу колите и завода, че ако беше прост танк - щеше да се разпилее на атоми. Майките на конструкторите стават многодетни 20 пъти на ден. На технолозите и работниците изобщо забременяват всяка секунда.
                      Между свои това значи едно. С чужди - съвсем друго. Но рядко се намира някой, който наистина иска да бъде стъпкан от глутница ядосани кални УАЗове.

Коментар

Положението е сериозно!!!

Коментар

мене пък ме е яд че късно се усетих , нали съм си тутав та я заключиха тц,тц,тц,,,
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                            Колега,купи си УАЗ или ГАЗ и ще ти приеме ме извинението!
                            Може,един ГАЗ
                            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X