Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уаз 469 Въпрос /за покупка/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Уаз 469 Въпрос /за покупка/

Искам да попитам горе долу един Уаз 469 на какви пари може да се купи що годе в добро състояние ! Защото ми трябва за оф рууд за да се покефя в горите ! И като реша да знам какво да й гледам на колата като забележки! Благодаря Ви предварително !

Незнам, но имам мнение по този въпрос

Аз си купих един за 900лв пролетта, на фактура от военните. В момента го кърпиат. Много работа имам по него... Абе с една дума всичко. Мисля да го вастановиа като стандартен което ще се върже маже би около осте 1000-1500 грубо (говория като се прпипа вси4ко), с работа от моя страна. Цената според мен преди всичко трябва да се определя от качеството....
    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

сега от военните трудно ще се вземе, вече се изтарикатиха и всичко се дава на търг , който се печели от един двама и те надуват цените и разпродават техниката т. е. не може да идеш да си купиш от някое поделение една уазка. очаква се обаче че ще има голям брак на узки,защото има обещани нови Г класа за военните така че сигурно ако изчакаш ще може да намериш нещо по добро и на сносна цена .в ЧИШНИГИРОВО И ЯГОДОВО край пловдив имаше такива плацове за продажба на военна техника ,но одавна всичко е опоскано
      Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

ми значи след колко време ще се разпродават тия военни уазки - ГОРЕ ДОЛУ

Коментар

Първоначално публикуван от butanski
          ми значи след колко време ще се разпродават тия военни уазки - ГОРЕ ДОЛУ

Братко за по добра информация следи в ето този сайт
          www.dsmo.bg
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

ами тои тоя саит ми дава грешка при отварянето ... ! Даите друга идея щот много ми се кара ...

Коментар

Купи си вестник АВТО ПАЗАР и обявите за УАЗ.От опит ти казвам хубава стегната уазка с редовни документи за по малко от 2500-3000 лева няма да намериш.

Коментар

Саита вече се отваря
                LZ1NBN

Коментар

Тая с новите Геленди за армията като че ли е под въпрос ако е прав в. Капитал. Изглежда са хванали някого от предишното правителство за крадливата ръчица.

Коментар

Re: Уаз 469 Въпрос /за покупка/

Моя го взех от воените за 2000 лв. И сега го стягам само не трябва да се плашиш

Коментар

Re: Уаз 469 Въпрос /за покупка/

Първоначално публикуван от BOXI Преглед на мнение
                      Моя го взех от воените за 2000 лв. И сега го стягам само не трябва да се плашиш
                      Въпроса на човека е от преди година и половина.Но на теб честито,и успех!
                      Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X