Обява

Свий
Няма добавени обяви.

някои знае ли какво е

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• някои знае ли какво е

които има информация да каже каквое това и ефективно ли е
    Прикачени файлове
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

До: някои знае ли каквое

Ми пробай го на джипката, де! Там поне си имате сняг

Коментар

Това,ако се сложи на гума,да се кара много бавно и внимателно.Иначе,при откачане в движение,ще изпотроши всичко наоколо.Не дай си боже да утрепа нЕкой...
      П.С.Хубава идея за сам човек в гората.За дълбок сняг или кал.Но опасна...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Това,ако се сложи на гума,да се кара много бавно и внимателно.Иначе,при откачане в движение,ще изпотроши всичко наоколо.Не дай си боже да утрепа нЕкой...
        П.С.Хубава идея за сам човек в гората.За дълбок сняг или кал.Но опасна...
        +100
        Направо не ми се мисли какво би последвало ако излети с високи обороти
        sigpic УАЗ-452

Коментар

искам такова нещо за моятя джипка мога да го направя но сега не можеш да намериш такова желязо не е дебело но много здраво а тези шини които ги знам са меки като сирене та тарся ако може да се купат готови ако някои знае да каже
          0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
            искам такова нещо за моятя джипка мога да го направя но сега не можеш да намериш такова желязо не е дебело но много здраво а тези шини които ги знам са меки като сирене та тарся ако може да се купат готови ако някои знае да каже
            Ама това от Стомана 3 ли е?НЕ ГО СЛАГАЙТЕ НА ДЖИПКАТА.ОПАСНО Е!!!?
            Ресьорната стомана е 65G.Има я навсякъде.Ако нямате магазини наоколо,потърсете стари ресьори.И добър ковач...

Коментар

защо какво е опасното
              0885 297985,мтел-Радо

Коментар

До: някои знае ли какво е

Е такава Урудия не би си сложил

Като средновековен уред за изтезаване... на автомобили

Какво му е полезното реално

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                  защо какво е опасното
                  Колега,прочети ми много внимателно първия пост.След това втория.И ако още се питаш "защо",отговарям-защото стомана 3 е най-слабата възможна.Това "усторйство",поставено на колелата,има всички шансове да се изкриви,разтегли,счупи и съответно да изпадне.Най-вероятно-на парчета.Ако това стане в обороти...

Коментар

разбирам прочел съм внимателно но аз го искам защото ще ги слагам само за малко и ще карам бавно .Мисля че са по добри от вериги а и пак едно питане има ли вериги за газ69 аз имам чисто нови за уазка 15 цола рузки но не ми се режа аз съм такъв це не обичам да сасипвам нещо а да купа друго и да си позя всичко ако някои знае да казе каде да купа вериги за газката
                    0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Веригата със сигурност е по-ефективна от тея шини. Но по-добре с шините от колкото с нищо. А това за изпадането мисля, че колегите доста преувеличават с констатацийте. При изрядни шини изпадането е почти невъзможно, няма смисъл да бъдем фаталисти....То и буксирното въже, ако се скъса може да станат много работи, ама се дърпаме, нали?! И верига може да се скъса....ии какво ли не още може да стане.

godech, продаваш ли 15" вериги?

Коментар

За друго може да не става, обаче да го сложиш на огъня и отгоре това - онова или тенджера е страшно. С подходящата тава, човек може и лютеницата си да свари.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                          Веригата със сигурност е по-ефективна от тея шини. Но по-добре с шините от колкото с нищо. А това за изпадането мисля, че колегите доста преувеличават с констатацийте. При изрядни шини изпадането е почти невъзможно, няма смисъл да бъдем фаталисти....То и буксирното въже, ако се скъса може да станат много работи, ама се дърпаме, нали?! И верига може да се скъса....ии какво ли не още може да стане.

godech, продаваш ли 15" вериги?
                          Малко по-голяма предпазливост никому не е излишна, казвам го от опит

При на пръв поглед елементарни ситуации могат да станат такива беди, че не ми се говори

а от песимизъм , лично аз страдам малко
                          sigpic УАЗ-452

Коментар

Не мисля да ги продавам веригите а за такива шини разбрах че никои не може да ми помогне но БЛАГОДАРЯ
                            0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X