Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се оплача-Некадърна работа във фирмен сервиз!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да се оплача-Некадърна работа във фирмен сервиз!

От както си взех моста от ремонт в Сей-Хай имаше едно бучене-отначало леко-после взе да става все по силно.Получава се като набера УАЗика на втора или трета скорост и пусна рязко газта-а съм с негрол и в кутийте и в дифовете.Ходих два пъти в сервиза защото дават гаранция уж три месеца за свършената работа и в сервиза ме убеждават че е от раздатката понеже смених лагера на средният вал(който е набит в корпуса).Днес като си нямах работа легнах под джипа и свалих задния кардан и се оказа че има огромен луфт в лагера на пиньона.Махам шплента на гайката и започвам да стягам.Направи три и половина оборота гайката докато се стегна както трябваСложих кардана и пробвах дали има пак бучене.Резултатът-УАЗика върви отлично и няма никакви странични шумове
    Та така с преставителите на УАЗ в Варна и с фирмените сервизи и гаранцийте на приказки.МНОГО Некадърна работа и оставен хлабав дифа още при монтажа.СРАМОТА за фирмен сервиз.
    Последно редактирано от TRAPERA; 31-10-07, 11:47.

До: Да се оплача-Некадърна работа в фирмен сервиз!

Нищо ново за Сей Хай(Хуй както казва един колега). Преди три години купихме от тях за служебна една нова УАЗка, която още като гаранционна се наложи да и се разглоби двигателя. Тогава какви ядове брахме от техните представители за София не ми се говори, че цял ден няма да ми стигне. Постоянно въртели, постоянно опити да излъжат клиента и все такива неща.

Коментар

Та така с преставителите на УАЗ в Варна и с фирмените сервизи и гаранцийте на приказки.МНОГО Некадърна работа и оставен хлабав дифа още при монтажа.СРАМОТА за фирмен сервиз.
      =======================================================
      вы купили УАЗ? тогда мы идём к вам!
      они и до вас добрались...примите соболезнования
      Последно редактирано от Yaro; 31-10-07, 16:41.
      не убивайтесь так,дамочка! вы так не убьётесь!

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
        От както си взех моста от ремонт в Сей-Хай имаше едно бучене-отначало леко-после взе да става все по силно.Получава се като набера УАЗика на втора или трета скорост и пусна рязко газта-а съм с негрол и в кутийте и в дифовете.Ходих два пъти в сервиза защото дават гаранция уж три месеца за свършената работа и в сервиза ме убеждават че е от раздатката понеже смених лагера на средният вал(който е набит в корпуса).Днес като си нямах работа легнах под джипа и свалих задния кардан и се оказа че има огромен луфт в лагера на пиньона.Махам шплента на гайката и започвам да стягам.Направи три и половина оборота гайката докато се стегна както трябваСложих кардана и пробвах дали има пак бучене.Резултатът-УАЗика върви отлично и няма никакви странични шумове
        Нали си спомняш какво ти казах за тях в още преди да ги посетиш
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
          Нали си спомняш какво ти казах за тях в още преди да ги посетиш
          Да,спомням си но просто нямаше кой да го направи за момента и затова се обърнах към тях.

Коментар

Имаше, имаше.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
              Като взимахме задния ти мост от Сей-Хай искам да си спомниш какво ти казах за свършената от тях работа.СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА СЛУШАШ.
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                Като взимахме задния ти мост от Сей-Хай искам да си спомниш какво ти казах за свършената от тях работа.СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА СЛУШАШ.
                Моста си е в ред но са го оставили хлабав.Днес стегнах пиньона и няма никакво бучене или виене.Трябваше още като го взех да го претегна навсякъде-ама уж вяра да се има на сервиз.

banjo-луфта за който говорихме като взехме от сервиза изчезна и той-явно е бил много разхлабен.Сега няма никакъв луфт

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X