Обява

Свий
Няма добавени обяви.

УАЗ с Каймани-тест

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• УАЗ с Каймани-тест

Преди около седмица си купих Каймани от Влади, и както се очаква веднага посетихме Рио де лай....ре.

Карал съм с руските щатни гуми Я409, с Кобри,но с Кайманите Уазика се превърна в трактор-много съм доволен!

Има и няколко снимки, просто сега намерих време...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141819
    Последно редактирано от JC_Явор; 11-06-07, 15:06.
    sigpic УАЗ-452

До: УАЗ с Каймани-тест

Браво Много добре се е представила УАЗката Има ли лифт на кабината щото като гледам тези широки джанти
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
      Браво Много добре се е представила УАЗката Има ли лифт на кабината щото като гледам тези широки джанти
      колега какъв размер са гумите и какви са джантите.ако са уазови обръщал ли си ги.наложи ли се рязане на тенекии.много е хубава и аз имам буханка.
      Последно редактирано от nasko919; 11-06-07, 16:48. Причина: грешен цитат

Коментар

Лифт на кабината няма-за сега, но предните ресьори са с подложки по 4,5см, а и веждите ги отрязахме.
        Но все още не съм се отказал да изрежа вратите и също степенките под долните панти на вратите-търся добър тенекиджия!!!
        Гумите са 235/75/15, а джантите са си Уазкови, но максимално обърнати!
        sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
          Лифт на кабината няма-за сега, но предните ресьори са с подложки по 4,5см, а и веждите ги отрязахме.
          Но все още не съм се отказал да изрежа вратите и също степенките под долните панти на вратите-търся добър тенекиджия!!!
          Гумите са 235/75/15, а джантите са си Уазкови, но максимално обърнати!
          колега подложки от какво си сложил под ресорите и само на предните ли или и от отзад.имаш ли представа без обръщане дали ще стане този размер на уазова джанта без обръщане.питам защото в четвъртък съм за гуми да купувам.мерси.

Коментар

За добър тенекиджия се обърни към Слави с лудата УАЗка той ще ти свърши работа тел. му е 0888566169
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от nasko919 Преглед на мнение
              колега подложки от какво си сложил под ресорите и само на предните ли или и от отзад.имаш ли представа без обръщане дали ще стане този размер на уазова джанта без обръщане.питам защото в четвъртък съм за гуми да купувам.мерси.
              Джантите са ми стандартно широки,просто са обърнати(изнесени),а гуми съм слагал и 265/70/15!!!

Подложките са от метален профил(плътен) 4,5 на 4,5 колкото е и ширината на пакета, отрязан на дължина.
              Отзад подложки няма,освен оригиналните дебели около1см-достатъчно си е висока и в този вид!
              sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                За добър тенекиджия се обърни към Слави с лудата УАЗка той ще ти свърши работа тел. му е 0888566169
                Мерси много!
                sigpic УАЗ-452

Коментар

браво на уазика ! но най важен е тоя дето седи на геврека!!!!!!!
                  [SIGPIC][/SIGPIC]
                  SJ 413

Коментар

Има ли много голяма разлика с Малатестa Кайман в проходимостта спрямо Руските модели (я 409, я 192) и другите алтернативни Kobra Trac, Kobra Trac NT, Kobra Trac NT1, KOUGAR, само за Тежки условия говорим
                    Kaiman ли са най подходящи или KOUGAR за УАЗ според вас, аз се колебая между двете? Мерси предварително
                    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                      Има ли много голяма разлика с Малатестa Кайман в проходимостта спрямо Руските модели (я 409, я 192) и другите алтернативни Kobra Trac, Kobra Trac NT, Kobra Trac NT1, KOUGAR, само за Тежки условия говорим
                      Kaiman ли са най подходящи или KOUGAR за УАЗ според вас, аз се колебая между двете? Мерси предварително
                      Не си чел темата за сравненията...
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Руските Я409 са предимно зимни гуми с ламели, които в гъста кал веднага се запълват!

Кобрите са много добри, но за мощни и бързооборотни автомобили!

А Каймана поне според мен е правилната гума за Уаза!
                        sigpic УАЗ-452

Коментар

Мерси много JC, а опит с KOUGAR имаш ли?

quadra ако това е темата http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F+%E3%F3%EC%E8 чел съм я с размерите съм на ясно, но за тези видове гуми ненамерих обяснено как седят нещата с УАЗа

Коментар

Ставаше въпрос че Кобра наприме е по-подходяща за мощни джипове които могат да въртат с лекота гумите и да се самоочистват, докато за УАЗ е по-подходящ Каймана например, защото е с по-големи междини и се очиства без да е необходимо интензивно боксуване.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Мерси за съвета отново

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X