Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реставрация на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реставрация на УАЗ

преди време закупих този уаз за 1000лв.така на майтап.след което като поседя в двора година две реших да започна да го възтановявам или да го върна в живота защото в него не беше останал такъв .изкърпих му купето и го боядисах на места имаше и за дойзграждане на липсващи части от корозията.Пода го изчистих с шлайфа и грундирах,след което го боядисах черен.закупих му нов гюрук и нови фарове стопове и всичко по купето както уплатнение на предното стъкло и стъкло предно.някой беше откраднал парното ,че се наложи и парно да закупя.така след като направих купето поседя още една година и сега се захванах с мостовете.вчера свалихме предния мост и го разглобихме,като за смяна има;
    -нова сфера (дясна)
    -нова цапва (дясна)
    -всички семеринги
    -двата лагера на касетата и.т.н
    май беше по добре да кажа кое му е здраво двата кожуха и касетата
    ето разглобен моста:

моста заминава за песакоструй.и прахово боядисване докато се закупят всички части.
    Така изглеждаше като го вземах

за момента съм стигнал до тук.

а има още мноого работа по него

От: реставрация на уаз

Браво колега! Успех в работата по УАЗика!
    УАЗ 31512-Тото

Коментар

Щом си стигнал до тук и другата работа ще свършиш. Успех и от мен.

Коментар

И от мен успех ,градски ! Обади се може да обменим опит .И един съвет - не бързай ,хубавите неща стават бавно .

Коментар

Уазика е прекрасен.Пожелавам безпроблемно завършване на джипката.
          Ще следя темата с интерес и ще очаквам още снимки от възстановяването.Успех.
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Лека работа по джипа и от мене!

П.П. Ако махнеш тая печка която непали под нулата наречена двигател и сложиш някой читав от марката ще е стане УАЗ, помисли си за смяна! )
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Че ти доста далеч си стигнал успех.

Коментар

двигателя ще го сменя след като мина през кат.като мисля да го заменя или със Газков или със такъв от Уаз.ще мисля тогава.все пак се грижа за 4 коли ими е малко трудно :0(.
                п.п. благодаря на всички за мненията.
                п.п.Ако на някой му се намират,дясна сфера и цапва.Който да са добри за каране нека пише и съответно цената.Особедно ако е от Варна

Коментар

Здравей, колега благородно ти завиждам ,че имаш такава джипка и си работиш,
                  Аз сащо мисля да си взема уаз ,но сам пред дилема дали да дам кам 1500 и аз като теб да го правя или кам 3000 по читава джипка да си купя
                  пак УАЗ естествено, повече сам кам втория вариант МАЙ ,
                  Мартин Димитров
                  УАЗ

Коментар

От: Реставрация на УАЗ

Лошото е че нямам време да се занимавам. Ако някой даде оферта която да ми допадне може да го вземе.

Коментар

Първоначално публикуван от fluid_88 Преглед на мнение
                      Лошото е че нямам време да се занимавам. Ако някой даде оферта която да ми допадне може да го вземе.
                      Колега,е нали уж реставрация,май трябва да кръстим темата ''Продажба на УАЗ''
                      няма начин да няма начин
                      http://album.bg/offroad_
                      0878 613 163

Коментар

Все още не е продаден,но за съжаление няма време за да се работи по него,а и ако някой го вземе може да си продължи темата.То не че сайта за снимките работи и може да се види нещо.
                        Работя по друг проект за реставрация който ще продължи поне още година и половина,което означава,че уаза ще си стой така,а ми е жал!

Коментар

Здрасти колега докъде докара Уаз-а ?

Коментар

Първоначално публикуван от vval Преглед на мнение
                            Здрасти колега докъде докара Уаз-а ?
                            Свалих предния мост за ревизия разглобих го и почистих вижда се по горе.За смяна са:
                            -нова сфера (дясна)
                            -нова цапва (дясна)
                            -всички семеринги
                            семерингите ги закупих
                            шенкели има нови със съчма остават другите да се боядиса и затвори моста.
                            Но време няма както и пари за него,затова се чудех какво да го правя и сметнах за най добре ако някой има желание да го продължи.
                            работа има по него,но то по принцип в един уаз винаги има какво да ремонтираш .А и иначе ще забравим къде е сандъчето с инструментите! някой ако има ценово предложение на Л.С

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X