Обява

Свий
Няма добавени обяви.

УАЗка за Испания.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: УАЗка за Испания.

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
    Да така е колега. Резервни части ще има с УАЗката.
    Ако ти трябват части и двигатели СВИРКАЙче ще ги изхвърлям след време

Коментар

Емо, като резервни части ще трябват авансова плочка, палец, капачка, ремъци, бобина и др. Днес ги купих от Карбон-Плевен заедно с другите части за ремонта и утре продължавам.
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Oчакваме и фоторепортажа!
        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
          Oчакваме и фоторепортажа!
          Еиии тая Уазка в Испания ще я гледат с голям интерес! Дали няма да го попитат както мен 91 година като видяха реисчето Авия с което бях в Барселона-дали несъм си го правил аз Тогава видях само няколко Лади комби всичките с прегради от мрежи в багажното отделение, за превоз на кучета. Дали и на уазката да неим сложите такава екстра??
          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

малко е неудобна за дълго пътуване буханката .и как ще се справи с по високите температури .би трябвало да се пробият допълнителни отвори за въздух щот вътре може да се изпържиш .а двигателят как ще се държи като се натовари оборудване към 700-800 килограма . дали няма да прегрява .

Коментар

Първоначално публикуван от spas spasov Преглед на мнение
              малко е неудобна за дълго пътуване буханката .и как ще се справи с по високите температури .би трябвало да се пробият допълнителни отвори за въздух щот вътре може да се изпържиш .а двигателят как ще се държи като се натовари оборудване към 700-800 килограма . дали няма да прегрява .
              Колега може да се сложи шумо и топло изулация на капака на мотора и задължително да се подобри охладителната система (допълнителни ел.перки ) Успех на Драго и да качва снимки а за товароносимостта с 800кг върви без проблем
              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

ако е по малък на ръст испанчето добре но аз с моите 180 см и 103 килограма виждам зор в буханката след едночасов престой в кабината по черен път .главата ми се удря в тавана по неравностите .от двигателя излизат изпарения от бензин колкото и добре да съм я уплътнил все мирише на бензин .и при първия по труден терен я огънах отпред и отзад ламарините около калниците станаха много грозни .но все пак е предизвикателство да тръгнеш на дълъг път с уаз .даже започнах да се замислям .иначе до испания ще може да ке стигне за две седмици с уаза на собствен ход

Коментар

Първоначално публикуван от luis Преглед на мнение
                  En España sobre todo hay VW T1 T2 Syncro... Conoci las UAZ por Mongolia que hay muchas y me encantaron.Mi idea es acondicionarla para viajar por Africa en el verano 2011.Ahora lo primero es ponerla todo original para poder matricular en España como vehiculo historico.
                  hola Luis .a quantos anos debe ha el coche, para est vehicolo istoriko.a uaz no esta mall.pero no comodo para cabesa de ombres altos.
                  salute y suerte
                  Последно редактирано от spas spasov; 13-07-10, 20:35.

Коментар

Е не чак толкова зле уазката.
                    Имам познат който караше такава преди демокрацията, всяка седмица поне по веднъж е ходил до Бургас а това са си близо 1000км. и още си жив и здрав.
                    УСПЕХ.
                    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Така е разбира се. Аз от 1990 год. до днес съм изминал с УАЗ 452 500000км. и с други УАЗки 100000км.
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от Spasov Преглед на мнение
                        hola Luis. A quantos anos debe hectáreas coche el, párr est vehicolo istoriko.a UAZ no mall.pero this no comodo párr Cabesa de altos ombres .
                        saludo y suerte
                        25 años para ser historico en España....
                        Последно редактирано от Ясен; 14-07-10, 09:08.

Коментар

аз почти всеки ден минавам по 20км минимум зависи от представиси и като карам не мина ли 10км черен път или не се полигавя да катеря за удоволствие все едно не съм изкарвал Уаза

Коментар

Първоначално публикуван от luis Преглед на мнение
                            25 años para ser historico en España....
                            grasias.me alegro que komprende mi mall espanol. espero que en espana mas coches es no antiguos como bulgaria .

Коментар

абе всеки ден не смея да го изкарвам щот трябва да работя само за него .

Коментар

Първоначално публикуван от spas spasov Преглед на мнение
                                абе всеки ден не смея да го изкарвам щот трябва да работя само за него .
                                Нее точно така моята харчи на асфалт 16-17(газ) смесено каране и съм доволен.... а и много работа ми върши

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X