Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята УАЗка 31512

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Моята УАЗка 31512

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
    Пак не си разбрал колега.Те ресорите са оригинално поставени над моста.Мостовете ги знаеш къде са ресорите лягат върху тях.
    Колега, срам ме е че спамиме темата, но уверявам те , че знам къде са ресьорите на уазката .... предлагам да не го обсъждаме вече

а ти явно не ме разбираш, бе хора намесете се .... КАЗВАМ,ЧЕ РАЗСТОЯНИЕТО М/У ДИФА И ТЕРЕНА СЕ УВЕЛИЧАНА ИЛИ С ГУМИ, ИЛИ С РЕДУКТОРНИ МОСТОВЕ, А НЕ С ЛИФТОВЕ .... УАЗКАТА Е ВИСОКА КАТО ЦЯЛО, НО МИНУС НА ГРАЖДАНСКИТЕ МОСТОВЕ Е МАЛКИЯТ КЛИРЕНС !!!
    КАТО КАЗВАМ ЛИФТ, ИМАМ ПРЕДВИД ДОПЪЛНИТЕЛНО ПОВДИГАНЕ НА ДЖИП ОТ РАЗЛИЧНИ МЕСТА, ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ОРИГИНАЛНО НА УАЗКАТА СА ОТГОРЕ РЕСЬОРИТЕ .... ВСЕ ПАК ИМАМЕ УАЗКА ОТ 15Г, А ПРЕДИ ТОВА ДР, И И И ....

Драго, извинявай за спама, с две думи слагай по-големи гуми и това е, АКО ресьорите са отгоре ...
    sigpic УАЗ-452

Коментар

Според мен на Драго му е пределно ясно за какво става на въпрос просто както той сам казва ,че за сега ще е така, или казано иначе в момента тези има и тях си кара.

Коментар

Газ до ламарината да е добре за машината но във твоя случай на машината и се е видяло злеееееееееееее.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:24022009(002).jpg
Прегледи:5
Размер:135.9 КБ
ID:5254738

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
          Колега, срам ме е че спамиме темата, но уверявам те , че знам къде са ресьорите на уазката .... предлагам да не го обсъждаме вече

а ти явно не ме разбираш, бе хора намесете се .... КАЗВАМ,ЧЕ РАЗСТОЯНИЕТО М/У ДИФА И ТЕРЕНА СЕ УВЕЛИЧАНА ИЛИ С ГУМИ, ИЛИ С РЕДУКТОРНИ МОСТОВЕ, А НЕ С ЛИФТОВЕ .... УАЗКАТА Е ВИСОКА КАТО ЦЯЛО, НО МИНУС НА ГРАЖДАНСКИТЕ МОСТОВЕ Е МАЛКИЯТ КЛИРЕНС !!!
          КАТО КАЗВАМ ЛИФТ, ИМАМ ПРЕДВИД ДОПЪЛНИТЕЛНО ПОВДИГАНЕ НА ДЖИП ОТ РАЗЛИЧНИ МЕСТА, ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ОРИГИНАЛНО НА УАЗКАТА СА ОТГОРЕ РЕСЬОРИТЕ .... ВСЕ ПАК ИМАМЕ УАЗКА ОТ 15Г, А ПРЕДИ ТОВА ДР, И И И ....

Драго, извинявай за спама, с две думи слагай по-големи гуми и това е, АКО ресьорите са отгоре ...
          Е щом ресорите са от горе и аз бих препоръчал да слага по високи гуми.

Коментар

Драго, няма ли нови снимки с УАЗика?
            УАЗ 31512 Мицубиши L 200

Коментар

Първоначално публикуван от cvetan petrov Преглед на мнение
              Драго, няма ли нови снимки с УАЗика?
              Ще има Цецко,ще има
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Драго пиши на колегата JC че си наясно с повдигането на купето и че диферинциалите няма как да ги повдигнеш освен с по високи гуми или редукторни мостове.Притеснява се може и да не знаеш.

Коментар

Драго пиши на колегата JC че си наясно с повдигането на купето и че диферинциалите няма как да ги повдигнеш освен с по високи гуми или редукторни мостове.Притеснява се може и да не знаеш.
                  Да бе, точно д-р УАЗ(Драго) няма да знае...шегуваш се, нали.

Коментар

Токарев, не ти ли писна да спамиш навсякъде и да се заяждаш .... ае стига вече ....
                    Какво се заяде с това повдигане, много добре знам какво и как и кое, а виж ти се замисли, защо ти трият постовете .....
                    Заяждаш се с мен, едновременно с Драго , а и на всичкото отгоре спамиш в темата му ......
                    И ако обичаш, не пиши от мое име, аз не се притеснявам за нищо, а и начина по който се заяждаш на дребно е жалък ...
                    Последно редактирано от JC_Явор; 05-03-11, 02:09.
                    sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                      Токарев, не ти ли писна да спамиш навсякъде и да се заяждаш .... ае стига вече ....
                      Какво се заяде с това повдигане, много добре знам какво и как и кое, а виж ти се замисли, защо ти трият постовете .....
                      Заяждаш се с мен, едновременно с Драго , а и на всичкото отгоре спамиш в темата му ......
                      И ако обичаш, не пиши от мое име, аз не се притеснявам за нищо, а и начина по който се заяждаш на дребно е жалък ...
                      Мисля че не спамя темата.Опитах се да обясня че ресорите оригинално са поставени над мостовете.И няма смисъл да се местят защото те са си там ОРИГИНАЛНО ПОСТАВЕНИ.С Драго лично не помня да съм се заяждал но ако и той почне нещо да бърка хора сме трябва да се поправяме.То точно за това е създаден форума.И последно не ме интересува колко постове са ми изтрили аз не водя статистика.Ако ми забранят да пиша нали знаеш приказката БАГАЖА НА СОДЖУК ЧОРБАДЖИЯТА ДРУГ.

Коментар

Мисля че не спамя темата.Опитах се да обясня че ресорите оригинално са поставени над мостовете.И няма смисъл да се местят защото те са си там ОРИГИНАЛНО ПОСТАВЕНИ.С Драго лично не помня да съм се заяждал но ако и той почне нещо да бърка хора сме трябва да се поправяме.То точно за това е създаден форума.И последно не ме интересува колко постове са ми изтрили аз не водя статистика.Ако ми забранят да пиша нали знаеш приказката БАГАЖА НА СОДЖУК ЧОРБАДЖИЯТА ДРУГ.
                        Мисля,че е време да спреш да пишеш в моята тема Токарев!

Коментар

Дълбоките коловози успяха да хванат УАЗика!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00019.jpg
Прегледи:2
Размер:232.6 КБ
ID:5258025Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00020.jpg
Размер:205.8 КБ
ID:5258024Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00021.jpg
Размер:191.8 КБ
ID:5258023Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00022.jpg
Размер:184.6 КБ
ID:5258022Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00023.jpg
Размер:193.2 КБ
ID:5258021Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00024.jpg
Размер:186.2 КБ
ID:5258020Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00025.jpg
Размер:188.4 КБ
ID:5258019Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00026.jpg
Размер:197.4 КБ
ID:5258018Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00027.jpg
Размер:197.2 КБ
ID:5258017

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                            Мисля,че е време да спреш да пишеш в моята тема Токарев!
                            Няма.ОБЕЩАВАМ че няма да пиша повече в твоята тема.Създали сте си едно общество чужди елементи не са ви нужни.Само ще им чета мненията.Няма да преча на никой.

Коментар

Хубавичко сте се омазали.... Драго коя е месноста кадето сте карали.
                              Георги 00356/ 77777016 Малта
                              Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Първоначално публикуван от joro/ Преглед на мнение
                                Хубавичко сте се омазали.... Драго коя е месноста кадето сте карали.
                                Месноста е вилната зона на Бяла Слатина.
                                УАЗ 31512 Мицубиши L 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X