Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замяна на оригиналния радиатор на Буханка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Замяна на оригиналния радиатор на Буханка

Здравейте колеги имам проблем с охладителната система Имам един радиатор от старата Волга в добро състояние но го измерих и е 7см по-висок Слагал ли е някой такъв и моля дайте съвет
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

От: Замяна на оригиналния радиатор на Буханка

Ми ако е само височината мисля, че трябва да се събере. А какъв ти е УАЗ-а.
    [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

Не е ли по тесен, и двуредов?
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

виждал съм на буханка от по старите дето е със онези кръглите стопове и мигачи отзад,радиатор от тези със големите казанчета отгоре едни такива широки, да си призная и аз брах ядове със охлаждането точно на буханка и май се оказа, че дифузьора е задължителен,или както ме посъветва тук драгомир 68 перка от газка....смених също и термостата като сложих behr 2.087.80 след като свалих долната му шайба...ако ще и слагаш дифузьор остави оригиналната перка,тази желязната,щото бях сложил от волга пласмасова с шест лопатки която пък е по малка в диаметър и не изпълва дифузьора...
        основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

Коментар

Колеги нямам термостат и дифузиор проблема е че радиатора в горния краи тече и не може да се лепи пробвал съм няколко пъти имам радиатор от волга ,а неми се купува друг ....перката ми е с 6 лопатки метална и нямам никакво намерение да я сменям а си мисля да си направя по-малка шайба на водната помпа
          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
            Колеги нямам термостат и дифузиор проблема е че радиатора в горния краи тече и не може да се лепи пробвал съм няколко пъти имам радиатор от волга ,а неми се купува друг ....перката ми е с 6 лопатки метална и нямам никакво намерение да я сменям а си мисля да си направя по-малка шайба на водната помпа
            Няма начин да не може да се залепи. Намери майстор който лепи и шомпулира радиатори и ще стане.
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X