Аз съм съвсем отскоро на този сайт, но ми харесва меракът с който хората тук се борят за своите мечти. Не са много тези, които биха се юрнали по баира да гонят "дивия"  Така и аз реших да реализирам една моя детска мечта и си купих "буханка". Не съм богаташ, който за собствен кеф да се занимава с такива експерименти, затова съчетах приятното с полезното
 Така и аз реших да реализирам една моя детска мечта и си купих "буханка". Не съм богаташ, който за собствен кеф да се занимава с такива експерименти, затова съчетах приятното с полезното 
Далеч съм от мисълта и да печеля от нея, но поне ще ми върши и някаква полезна работа,още повече ,че тя е част от един по-голям мой проект ,а именно идеята ми да си построя една малка вила на едно "доста недостъпно " място, което по една случайност си е мое
Понеже ходя на работа и мога да си позволя да "свещенодействам" по моята буханка само в неделя и по празниците, затова проекта ми ще се проточи няколко месеца. Правя го с мерак, без да бързам особено./така протаквам удоволствието/ Също така проекта ми не е толкова специално за оффроуд ,колкото просто е едно възстановяване и подобряване, чиято крайна цел е една здрава и симпатична буханка 

Пускам първата серия от снимки на това което правя 

Така и аз реших да реализирам една моя детска мечта и си купих "буханка". Не съм богаташ, който за собствен кеф да се занимава с такива експерименти, затова съчетах приятното с полезното
Далеч съм от мисълта и да печеля от нея, но поне ще ми върши и някаква полезна работа,още повече ,че тя е част от един по-голям мой проект ,а именно идеята ми да си построя една малка вила на едно "доста недостъпно " място, което по една случайност си е мое

Понеже ходя на работа и мога да си позволя да "свещенодействам" по моята буханка само в неделя и по празниците, затова проекта ми ще се проточи няколко месеца. Правя го с мерак, без да бързам особено./така протаквам удоволствието/ Също така проекта ми не е толкова специално за оффроуд ,колкото просто е едно възстановяване и подобряване, чиято крайна цел е една здрава и симпатична буханка

Пускам първата серия от снимки на това което правя

Проект "Буханка"

Проект "Буханка"

Това ще ми отнеме поне един месец ,  но за мене това е начин на почивка
 Това ще ми отнеме поне един месец ,  но за мене това е начин на почивка Ще се опитам да монтирам сервоапарат, защото моята няма такива "екстри"
  Ще се опитам да монтирам сервоапарат, защото моята няма такива "екстри"  Двигателя е добре, има само малко гарнитури за смяна иначе работи  като часовник . Мисля си за в бъдеще за една малка газова уредба на  мястото на малкия резервоар, но до там няма да стигна скоро.
Двигателя е добре, има само малко гарнитури за смяна иначе работи  като часовник . Мисля си за в бъдеще за една малка газова уредба на  мястото на малкия резервоар, но до там няма да стигна скоро. Обикновенно работя по уазика само в един от почивните дни , но  като почна, отстрани се изстудява биричката,скарата е от едно близко  заведение, а за мой кеф и ужас на комшиите се надува до дупка  "ЛЮБЕ"
 Обикновенно работя по уазика само в един от почивните дни , но  като почна, отстрани се изстудява биричката,скарата е от едно близко  заведение, а за мой кеф и ужас на комшиите се надува до дупка  "ЛЮБЕ" 

Коментар