Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за уреди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за уреди

Здравейте
    Нямам УАЗ а Ленд Ровър Но ме интересува дали на УАЗ се слагат фабрично датчици за температура и налягане на маслото както и уредите към тях. Съответно дали някой знае къде се продават и колко струват ориентировъчно. Виждал съм веднъж на ГАЗ мисля един комбиниран уред който показваше и двете показания. Ще се раздам ако някой има снимка на такъв уред
    Благодаря
    Land Rover Defender 110SW 300tdi

До: Въпрос за уреди

Има само за налягане на маслото, манометър и лампичка, на два отделни датчика.
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Аха а продават ли се някъде нови? Предполагам, че за температурата няма да е проблем ако сложа датчик за температурата на антифриза

Коментар

В Тунинг форума съм срещал-има на най-различни фирми-цените почват от 35-40 лв.нагоре . Ето един линк с уред за налягане на маслото http://www.promod.bg/offer/121.html ,някъде,бях виждал и комбинирани.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
          Аха а продават ли се някъде нови? Предполагам, че за температурата няма да е проблем ако сложа датчик за температурата на антифриза
          Така може би ще стане, но трябва и датчика и уреда да са съвместими-има два вида. Може да намериш във всеки магази за руски авто части.

Коментар

За УАЗ са по-около 15 лв.

Коментар

В тази тема можеш да разбереш кой датчик с кой уред се комбинира - Датчици, термостати и др. термо устройства
              Защото при неправилна комбинация показват некоректно.
              Също така има температурни датчици, които са за аварийни лампи - те също не могат да работят с уред.

Коментар

Чукни един скайп и ще те упътя. Хътнтъра има за налягане на маслото.
                Последно редактирано от Злой; 19-04-10, 19:38.
                Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Здравейте
                  Нямам УАЗ а Ленд Ровър Но ме интересува дали на УАЗ се слагат фабрично датчици за температура и налягане на маслото както и уредите към тях. Съответно дали някой знае къде се продават и колко струват ориентировъчно. Виждал съм веднъж на ГАЗ мисля един комбиниран уред който показваше и двете показания. Ще се раздам ако някой има снимка на такъв уред
                  Благодаря
                  Здравей,датчик за температура на маслото имат автомобили с въздушно охлаждане като Татра ,ЗАЗ. Там съм виждал че температурата при нрмална работа е 110-120градуса. Такова реално не ти трябва на Ровчо.
                  За налягането на маслото може да ползваш от ЛАДА. Тройника се монтира лесно на всякакви двигатели. Монтирах скоро на Самурай SJ410 но като ходих в магазина ме посъветваха да си взема уредите (манометъра и часовника) от някоя бракувана кола понеже новите не били надеждни.
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

ето една снимка на уред от уаз/газ диаметъра на уреда е 60мм
                    Прикачени файлове
                    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Благодаря на всички. Тея дни ще прескоча до магазин за руски части и ще огледам и ако имам питане ще питам кое с какво си пасва

Коментар

Колега в случаи че не си намерил датчик. Пробваи с Мадарин датчик за вода той е с живак мисля. И се продава комплект .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X