Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подготовка на УАЗ за дълги експедиции +снимки +коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

??????????????
    Че УАЗ-а има аеродинамика на гардероб... Както и всеки друг джип, прочее. Какво може да и се направи?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
      ??????????????
      Че УАЗ-а има аеродинамика на гардероб... Както и всеки друг джип, прочее. Какво може да и се направи?
      при положение че почти винаги се движи със скорост по-малка от 100км/ч. за какво му е аеродинамиката???
      БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
      (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Имах в предвид аеродинамиката на BMWто, защото за него се заговори.

Коментар

Първоначално публикуван от joro
          Имах в предвид аеродинамиката на BMWто, защото за него се заговори.
          ааа,БМВто...ама аз говорих за опричен не аеродинамичен тунинг...плюс това това беше само един пример...
          БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
          (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

какъв е материалът който ползвахте за изолация под алуминия.

Коментар

правили ли сте сметка колко ви е излезнало всичко: материали + труд?
              Сигурен съм, че ще има желаещи да повторят вашия подвиг...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

супер яко. браво. имам един въпрос: не е ли кофти 4е на шнорхела сте му ''дали'' толкова прави ъгли? (не става дума за външния вид а за капацитета ,няма шнорхел със прави ъгли,не говоря само за коли а въобще за шнорхели). дори за цвета на машината сте се сетили супер.наистина е важно да се вижда.наистина бихте ли споделили ориентировъ4но колко ви излиза вси4ко. п.с. т'ва за шнорхела не е критика а приятелско мнение .
                висете отпуснато

Коментар

Wuerth...!
                  VPetrov.photography

Коментар

До: Подготовка на УАЗ за дълги експедиции +снимки +коментари

Браво! И на мен ми предстои подобна мисия.
                    Искам да питам двигателя как се представя с това купе и някакви отзиви за машината в следствие на експлоатацията
                    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Ние с Брат ми сме пристрастни та нека каже Яро... той доста я покара...
                      VPetrov.photography

Коментар

Кажи ти, да каже и Яро...
                        Аз се пристрастих когато след разходка с УАЗката разбрах, че сме ударили нещо на (предполагам дръвче) чак когато я паркирахме в двора!
                        Сериозно, признавам си, доста дълго пренебрегвах качствата на марката. В грешка съм бил!

Коментар

Това което видях ми хареса много! Браво!
                          Може ли ако не е проблем сега да се снима ходовата част пък и купето за да се види каква е файдата от анти-корозйонните покрития и многокомпонентни бои.
                          Ако може и още е един въпрос; По какъв начин са защитени фаровете от вода?
                          Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

Коментар

Не знам какво мога да кажа в повече по проект на Венци и Пламен и то Уазка правена от тях. То се вижда.
                            Единствената им грешка е, че не правят (така) Ленд Ровъри... Но с време (за тях мнооооооого време) и това се поправя...

Въпреки, че аз съм пристрастен към други марки, не мога да открека, че тази Уазка ми е на сърце също. Като за Уаз, това е един перфектно планиран и изпълнен проект. Без никакви БГ тунинги и гаражни подобрения. За да се извърши подобно нещо се изисква доста четене и експерименти.

Двигателя мисля, че си е напълно достатъчен дори за дългото купе (по-дълго с около 25-30см.). Мощност на Уазката трудно не й достига, особено в правилни ръце. С тази 'бавна' трансмисия... Може би по-добър е единствено 3 литровия инжекторен (по-мощен), но по времето на изпълнение на проекта мисля, че не се предлагаше.

Возията е много приятна, за Уаз, с пружини отпред и малолистови ресьори отзад. Полезния това на колата е 800кг. (цитирам по памет). Единствената машина с повече (по заводски данни) е дългия Дифендър - 950кг.

За определени краища на света това е може би най-смислената концепция.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                              Аз се пристрастих когато след разходка с УАЗката разбрах, че сме ударили нещо на (предполагам дръвче) чак когато я паркирахме в двора!
                              Сериозно, признавам си, доста дълго пренебрегвах качствата на марката. В грешка съм бил!
                              Ей най после и един JEEP-ар да прозре
                              Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Може ли да ми обясните по-точно какво използвахте за шумоизолацията?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X