Обява

Свий
Няма добавени обяви.

(Почти) нов УАЗ? Как?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• (Почти) нов УАЗ? Как?

Здравейте,
    След дълъг размисъл съм се спрял на нова Нива или нов УАЗ, и някак по ме влече второто и затова питам в този в този форум. Знам, че за сега няма как да си купя нов УАЗ, поради законодателството.
    Искам да попитам - има ли някакъв начин да се постигне подобен ефект - има ли фирма или колега, който може да ми избере УАЗ (469 или Хънтър), и да го направи "нов". Под "нов" имам предвид което е възможно да е ново, а не просто "ревизиран".
    Мечтата ми е "нов" УАЗ с който да се боря лека-полека, тъй като не мога да го постигна в началото (боренето). Парите не са проблем, ако се вместват в границите на разумното. Под разумно нямам предвид евтино, а гравитиращо около цената на нова Нива + труд + малко отгоре, ако се налага.
    Само да поясня - не търся, т.н. "подготвен" УАЗ, какъвто тук вече имаше (супер УАЗ-ката на Голди), търся "нов" такъв, не рязан, не заваряван, просто в максималното до оригиналното си състояние, което, разбира се, изключва газови уредби т.н..
    Моля да ме ориентирате това въобще възможно ли е, за което ви благодаря предварително.
    Също така моля темата да не се спами с отговори от сорта "не си купувай УАЗ, за тези пари можеш да вземеш Тойота" - не това ми е целта и имам ново каквото ми трябва наистина и турся точно УАЗ.
    Разбира се, приемам всякакви предложения и на лични. По принцип съм от София и ще е много удобно, ако колега от тук се заеме с това - ако е фирма няма значение от къде е. УАЗ-а ще седи близо до Дупница, така че може да се отзове и някой близо до там.
    Благодаря ви предварително и успехи.

До: (Почти) нов УАЗ? Как?

Първоначално публикуван от alexandrow Преглед на мнение
    Здравейте,
    След дълъг размисъл съм се спрял на нова Нива или нов УАЗ, и някак по ме влече второто и затова питам в този в този форум. Знам, че за сега няма как да си купя нов УАЗ, поради законодателството.
    Искам да попитам - има ли някакъв начин да се постигне подобен ефект - има ли фирма или колега, който може да ми избере УАЗ (469 или Хънтър), и да го направи "нов". Под "нов" имам предвид което е възможно да е ново, а не просто "ревизиран".
    Мечтата ми е "нов" УАЗ с който да се боря лека-полека, тъй като не мога да го постигна в началото (боренето). Парите не са проблем, ако се вместват в границите на разумното. Под разумно нямам предвид евтино, а гравитиращо около цената на нова Нива + труд + малко отгоре, ако се налага.
    Само да поясня - не търся, т.н. "подготвен" УАЗ, какъвто тук вече имаше (супер УАЗ-ката на Голди), търся "нов" такъв, не рязан, не заваряван, просто в максималното до оригиналното си състояние, което, разбира се, изключва газови уредби т.н..
    Моля да ме ориентирате това въобще възможно ли е, за което ви благодаря предварително.
    Също така моля темата да не се спами с отговори от сорта "не си купувай УАЗ, за тези пари можеш да вземеш Тойота" - не това ми е целта и имам ново каквото ми трябва наистина и турся точно УАЗ.
    Разбира се, приемам всякакви предложения и на лични. По принцип съм от София и ще е много удобно, ако колега от тук се заеме с това - ако е фирма няма значение от къде е. УАЗ-а ще седи близо до Дупница, така че може да се отзове и някой близо до там.
    Благодаря ви предварително и успехи.
    колега аз съм на пълно за Уаз Нивата не ми харесва Батко ми беше докарал един уаз от Италия но го продадоха иначе беше в добро състояние Колега от форума продаваше Хънтар на малко километри мисля че беше от Монтана що не се поровиш и не си вземеш някоя регистрирана след 2000 година и нея постегнеш А тея от ЕС разбраха че Уаза е мн.проходима машина и я забраниха със закон Желая ти успех
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

uazik

Щом искаш нов това е твоя човек .
      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Ако имаш УАЗ с регистрация става.
        only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Uazik е колегата за твоята болка и Карбон Плевен.
          Пийте червено вино! Дава здраве.
          А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

От: (Почти) нов УАЗ? Как?

Само Карбон Плевен и Сей Хай.

Коментар

От: До: (Почти) нов УАЗ? Как?

Uazik, колко струва една нова редукторна УАЗка при теб? Не коментираме може или не да се регистрира.

Коментар

От: До: (Почти) нов УАЗ? Как?

Неможе ли да се направят някакви врътки с тази регистрация за нови Уазки , примерно : регистрация в Сърбия и след това регистрация в България
                Лудак

Коментар

Kaкъв нов закон има, че нещо не съм разбрал. Нов УАЗ - не може, нова Тойота - може?

Коментар

Новите коли, които се внасят в Евросъюза, трябва да отговарят на стандарта Евро-4. Поради това напр., може да се внесе Нива 21214 (с 3 врати), а същата с 5 - не.
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

А не може ли да се купи някой стар с регистрация и от него да се вземе регистрацията и да се сложи на един нов
                      Едва ли има забрана за внос, по-скоро забрана за регистрация??
                      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Попринцип може това с регистрацията ама ако те хванат директно ти го прибират Те тия новите се познават и ако реши някои да се заяжда и си до там. Хубавото е,че много много не ги проверяват тия коли. Отделно не може да го продадеш
                        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

в Шумен има хора, които продават рециклирани УАЗки........ имаше някъде тема и снимки във форума, ама не се справих нещо с търсачката

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                            в Шумен има хора, които продават рециклирани УАЗки........ имаше някъде тема и снимки във форума, ама не се справих нещо с търсачката
                            : ) Рециклирани УАЗ-и от Шумен

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                              Попринцип може това с регистрацията ама ако те хванат директно ти го прибират Те тия новите се познават и ако реши някои да се заяжда и си до там. Хубавото е,че много много не ги проверяват тия коли. Отделно не може да го продадеш
                              Защо бе Цецо, човека си копува нов двигател с фактура.
                              Минава през кат и има Уазка, изрядна.
                              Сменя купето, номера на купето знаеш къде е.
                              Шасито, еми на това желязо освен една боя друго му нетрябва, а там е и номера, всичкоси е законно.
                              За мостове и тн, няма нужда да коментираме.
                              То по законна уазка от тази няма да има, човека ще си има фактури и документи за всичко.
                              "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X