Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос Уаз 459б.Проблем Полуоска.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос Уаз 459б.Проблем Полуоска.

Здравей те преди 2 месеца . Излязох със Уаз-а на нощна разходка в снега в планината и малко след 60 метра от двора волана ми почна да бяга на дясно спрях слезох и бях спукал предна дясна гума. все тая смених и продължих и след като се качих на една поляна през цялото време бях 4х4 защото само заден нямаше никакво сцепление.И когато решихме си слезнем по пътя надолу само се чу Пуккк. и кормилото ме завлече в ляво и от там както завия малко по в страни кормилото ми почва да ме придърпва в леко през време и когато един приятел слезе малко като завия и предна лява гума блокира.Добре реших че някоя съчма е излезнала отварям няма наранено никъде нищо му няма.. не можах да видя дали някоя е излезнала пипах с пръст да видя за надраскано няма.

Това е нова поулоска която я взех на 09.09.2009/Снимки : 1 / 2
    [SIGPIC][/SIGPIC]

До: Въпрос Уаз 459б.Проблем Полуоска.

Първоначално публикуван от kyrsor Преглед на мнение
    Здравей те преди 2 месеца . Излязох със Уаз-а
    Здравей и ти , но след два месеца !
    Четох , четох , сипах си питие , пак четох...Освен че поста ти отива директно в един друг раздел , подразбрах че имаш съмнения за счупена полуоска ? И си я сменял на 09.09.2009 ? Ако е същата , имаш някакъв друг проблем.
    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Той човека с това "писане" вероятно е търсил изява в друг раздел, но явно е объркал
      Хайде ще му помогна, като пренасоча темата към правилното място.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
        Той човека с това "писане" вероятно е търсил изява в друг раздел, но явно е объркал
        Хайде ще му помогна, като пренасоча темата към правилното място.
        Благодаря . Еми виж те аз я скъсах старата някъде лятото и събрах парички и купих чисто нова 140лв.Карах до зимата но нещо стана горе и мисля че знам какво е един приятел ми каза че може да не както трябва леглото където се върти там карето.Или при завиване на гумите ограничители те са много зле регулирали и просто е голям ъгъла на завоя и съчмата изпада.На предна лява гума имам следи по ресора изтъркана боя значи явно търка(Мисля че има и на десния ресор) а не би трябвало .. някой да има решение... защото поулоската и карето са в отличен вид
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

От: Въпрос Уаз 459б.Проблем Полуоска.

Имам същият проблем .При завои нещо прещраква и волана дърпа на дясно .От какво може да е

Коментар

Дайте малко повече инфо моля !
            Например дали волана е по тежък при въртене или само припуква и дърпа , че са две различни неща с няколко възможни решения.
            Uaz 469 2.4 D MB
            KTM 600 ROTAX
            Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
            Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Нещо не сте наясно. Като филма Матрицата разказвате

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X