Виждал съм прикачено турбо на УАЗ 469 с двигател ГАЗ 24 от рено 5. Някой знае ли има ли оригинално руско турбо за същия УАЗ? И ако има, от къде може да се куи и на каква цена.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Турбо за УАЗ

Свий

X
- 

До: Турбо за УАЗ

Един приятел беше монтирал на руския си двигател 21 турбо, за него трябва и инжекцион. Турбото и инжекциона мисля че бяха от АУДИ А3, също така му се монтира и компютър. А иначе оригинално руско мисля че няма...

[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE] А иначе оригинално руско мисля че няма...

[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]
 Коментар
- 

Точно така!!!Първоначално публикуван от Миро Преглед на мнениеИзвод-ще вложиш много пари за нищо !
 Ако искаш да имаш турбо на уаза си смени двигателя.[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]
 Коментар
- 

Ако искаш да имаш турбо смени УАЗаПървоначално публикуван от Миро Преглед на мнениеАко искаш да имаш турбо на уаза си смени двигателя. "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
 Коментар
- 

Пробвай колега,няма начин да няма начин,само да не скъса вала ,чеПървоначално публикуван от kurnare75 Преглед на мнениеУаза не сменям, двигателя също. Лесни са за поддръжка и ми е по джоба.
 май е кух на уаза,действай не се чуди    
 Коментар
- 

Уж не си такъв човек па искаш да се отказваш.Като го почнеш свиркаи ще дойда и аз да се нацапам.Първоначално публикуван от kurnare75 Преглед на мнениеМоля, не ме обезкуражавайте толкова бързо. МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256 0888984256
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

механичен инжекцион от фиат и турбина от фиат и си готов
 механичен инжекцион от фиат и турбина от фиат и си готов

Коментар