Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kакво е предавателното число на уазковия диф?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kакво е предавателното число на уазковия диф?

някой може ли да ми каже какво е предавателното число но уазковия диф, и колко е широк моста?
    Bertone freeclimber 1.8 115hp

Зависи за кой мост питаш!

Обикновенните мистове са 5,125 и 4,625 зависи с колко зъба е короната

Редукторните 5,38

Тия Спайсер 4,111 / 4,625

За ширината - с гумите от средадта на едната до другата е 1445 мм!
    А само на моста не мога да ти кажа!
    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Като добавка на горното: ширината на редукторния мост от среда до среда на гума е 1454мм
      VPetrov.photography

Коментар

А на "Спайсер" - 1600мм

Коментар

тези на спайсерите са малко широчки, иначе другите са с приблизителен размер, на бертонето 1478 мм и предавателното число е 5,285. Върти ми се една идея.

Коментар

може ли задния дифна уаз да се обърне лявото колело на мястото дясното, пробката отива отгоре.

Коментар

Какво, кардана на Бертонето се върти на обратно ли? Мисля че няма да се маже добре лагера на пиньона. Иначе пробките може да се преместят. Шайбата с маслоотливната резба под семеринга на пиньона трябва да се обърне....
              Абе пробвай. Уазковите части са евтини.
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Кардана се върти нормално, при завъртане на диф посоката на въртене се запазва. При бертоне левия ръкав на диф ,гледано отзад, е по-къс от десния. Диф е леко в ляво, а на уазката мисля, че е в дясно.

Коментар

Да на УАЗката е в дясно
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

явно трябва да намеря преден и заден мост и да им сваля точните мерки, А по-горе не съм писал правилно , трябвало е да напиша обръщане на моста ,а не на диф.

Коментар

Може да се окаже,че пиша тъпотий,ама..Като обърнеш моста с пробката нагоре,короната на дифа не се ли мести от другата страна на пиньона(гледано по надлъжната ос на автомобила)и съответно,при една и съща посока на въртене на кардана,посоката на въртене на колелата се променя.Ма много научно го обясних нема що..
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

много си прав, трябваше повечко да си напъна кухината м/у ушите

Коментар

преди години мой познат поддържаше заз гърбушка с ладов мотор 1600, че той без да иска беше обърнал касетата на диф и имаше 4 задни и една предна. Аз 97 г. имах фиат 850 и без малко и аз да обърна касетата, щях да я монтирам на обратно. При тези две коли позволява обръщане на касетата, но колко ще издържи, сигурно доста ще боли врата след пробата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X