някой може ли да ми каже какво е предавателното число но уазковия диф, и колко е широк моста?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kакво е предавателното число на уазковия диф?
Свий
X
-
Зависи за кой мост питаш!
Обикновенните мистове са 5,125 и 4,625 зависи с колко зъба е короната
Редукторните 5,38
Тия Спайсер 4,111 / 4,625
За ширината - с гумите от средадта на едната до другата е 1445 мм!
А само на моста не мога да ти кажа!Луд умора нема,само се поти!!!
-
Какво, кардана на Бертонето се върти на обратно ли? Мисля че няма да се маже добре лагера на пиньона. Иначе пробките може да се преместят. Шайбата с маслоотливната резба под семеринга на пиньона трябва да се обърне....
Абе пробвай. Уазковите части са евтини.Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
-
Може да се окаже,че пиша тъпотий,ама..Като обърнеш моста с пробката нагоре,короната на дифа не се ли мести от другата страна на пиньона(гледано по надлъжната ос на автомобила)и съответно,при една и съща посока на въртене на кардана,посоката на въртене на колелата се променя.Ма много научно го обясних нема що..Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
преди години мой познат поддържаше заз гърбушка с ладов мотор 1600, че той без да иска беше обърнал касетата на диф и имаше 4 задни и една предна. Аз 97 г. имах фиат 850 и без малко и аз да обърна касетата, щях да я монтирам на обратно. При тези две коли позволява обръщане на касетата, но колко ще издържи, сигурно доста ще боли врата след пробата.Bertone freeclimber 1.8 115hp
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар