Загубих си щеката за нивото на маслото. Някой може ли да ми каже размерите на деленията? (УАЗ 469 , ДВГ 451) Не я намерих по магазините, предлагат ми само тапа за да запуша тръбичката!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Щека за нивото на маслото

Свий

X
- 

До: Щека за нивото на маслото

451 е с два вида щеки. Единият модел е на картера, другият по-нов, е на блока. Ти с кой си?Първоначално публикуван от shukov Преглед на мнениеЗагубих си щеката за нивото на маслото. Някой може ли да ми каже размерите на деленията? (УАЗ 469 , ДВГ 451) Не я намерих по магазините, предлагат ми само тапа за да запуша тръбичката!
 Коментар
- 

Именно за да си направя питам за размерите.Първоначално публикуван от isso Преглед на мнениеВиж щеката на някой колега с УАЗ и си направи. Виждал съм да продават щеки но от по новите модели който са в блока.
 Коментар
- 

Другия вариант виж по някой вторични суровини. Намери си, че това е важна част от Уаза използува са ежедневноПървоначално публикуван от iskarco Преглед на мнениеАз имам няколкоТова което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон
 Коментар
- 

От какви двигатели са?Първоначално публикуван от iskarco Преглед на мнениеАз имам няколко
 Ако имаш от 451, моля премери разтоянията от началото на щеката до деленията - мин. и макс.
 Предварително благодаря.
 Коментар
- 

Tочно това се опитват да ви кажат колегите по горе. Има два варянта на дължини на щеките едните излизат от картера, другите от блока и се мери цялата щото долния край не опира в картера.Първоначално публикуван от shukov Преглед на мнениеОт какви двигатели са?
 Ако имаш от 451, моля премери разтоянията от началото на щеката до деленията - мин. и макс.
 Предварително благодаря.
 Разликата между минимум и максимум е около 2см.Случайни хора УАЗ не карат
 Коментар
- 

Предварително благодаря.Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнениеСтарият ми мотор е с пръчка на картера.
 Утре най-вероятно ще имаш размерите.
 Коментар
- 

Шуков извинявай за забавянето!
 Обикновено не ми е присъщо като обещая нещо да не го свърша.
 Теб обаче просто те забравих 

Щека на 451 излизаща от картера.
 Щеката се пъха в тръбичка излизаща директно от картера:

Дължина от долният край, горе до мястото където ляга щеката в основата на тръбичката е точно 300мм.
 Дължина от долния край на щеката, до графа "максимално" - 50мм.
 Дължина от долния край на щеката, до графа "минимално" - 17мм.

Беше хубаво да ти измеря от дъното на картера, до горния край на тръбичката, в която се пъха щеката, но сега на тъмно няма как.
 Снимки също няма как.

Дано тези дни намеря време да направя и това.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар