Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет от собственниците на УАЗ /спирачки/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за съвет от собственниците на УАЗ /спирачки/

Проблемът е следният:Смених една тръбичка на спирачките на УАЗ-а понеже беше прецакан щуцера и течеше от там и след това изгубих сшпирачки Покарах го и обезвъздушавах на няколко пути,натегнах ексцентриците отзад,пак обезвъздушавах и ефекта е че при първо натискане на спирачката-педала пада почти до долу,при второто натискане-кове на право.Помпата не тече,без серво съм,цилиндърчета и други неща по спирачната система са наред.Моля за идеи и съвет как да му нагодя в ред спирачките.
    Поздрави на всички,весели празници и щастливо посрещане на Нова Година

Сигурно има въздух в системата обезвъздуши я наново и после виж правилно ли си регулирал ексцентриците
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Много е вероятно някоя гумичка в помпата да се е предала, но по вероятна да има въздух
      Коя трабичка си сменял
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Според мен, не са регулирани правилно ексцентриците
        sigpic УАЗ-452

Коментар

сигурно ще имаш и друго да сменяш, помпата обезвъздушавали се?
          Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от Nik
            Много е вероятно някоя гумичка в помпата да се е предала, но по вероятна да има въздух
            Коя трабичка си сменял
            Тръбичката която е долу на самата главина късата тръбичка.Помпата не се обезвъздушава-няма пропка за обезвъздушаване

Коментар

Помпата се обезвъздушава от самия щуцер на трабичката
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

за много години!!!!

..нали коват? нищо че на втория път. моите не ковяха никога защото течеше от помпата. смених помпата и сега съм като тебе. е, не коват чак ама фащат леко. карам без спирачки. ползвам ги само за да застопоря джипката иначе не ги ползвам. оправия нема ако не направиш модификации. на мен неми се занимава да оправям непоправимото.
                "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Първоначално публикуван от fakir
                  за много години!!!!

..нали коват? нищо че на втория път. моите не ковяха никога защото течеше от помпата. смених помпата и сега съм като тебе. е, не коват чак ама фащат леко. карам без спирачки. ползвам ги само за да застопоря джипката иначе не ги ползвам. оправия нема ако не направиш модификации. на мен неми се занимава да оправям непоправимото.
                  Те такива като теб са за пандиза а не за глоби...
                  Вярно е че УАЗ-овете ги карат "специални" хора, добре че не са като теб повечето...
                  Мамка му как се изнервих...
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

От кво бе? Да не си видял някой да използва спирачките като кара УАЗ? Тва верно ше да е изнервящо. Те са за паркиране, като в големите. Ако ги абиш за щяло и нещяло знаеш ли кво ше стане с климата, а?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                      От кво бе? Да не си видял някой да използва спирачките като кара УАЗ? Тва верно ше да е изнервящо. Те са за паркиране, като в големите. Ако ги абиш за щяло и нещяло знаеш ли кво ше стане с климата, а?
                      Много умно, браво!
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Надявам се не говорите сериозно
                        Чак пък непоправимо ярно трудно се догаждат но в приличен вид се докарват нещата.
                        Пазете вашия и живота на околните и не карайте с неизправни автомобили.

Коментар

За много години на всички
                          Правилно е че много не се ползват спирачки на УАЗ-а,но при мен е като ежедневна кола-друга няма засега и е малко кофти без спирачки из града Не че не се справям-но е добре да си спира от първото натискане на педала-макар и да не кове на място.Ще видя сега да махна датчика както ме посъветва Стефан на ЛС и да пусна директно от помпата маркучета надоло към колелата

Коментар

Е, че аз и леките коли ги карам без спирачки. Главната спирачка на колата си е мотора, останалото е голфаджийство.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                              Е, че аз и леките коли ги карам без спирачки. Главната спирачка на колата си е мотора, останалото е голфаджийство.
                              Браво... Дай да ги ампутираме спирачките тогава като ненужни...
                              А пък тия с автоматиците да ги забраним.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X