Kак мислите, дали това е добър вариант. На Газелата са по дълги с 4см. а хода им е по голям с 3см. от този на УАЗ-а. Закачването е същото. Дали това не е добър вариант за УАЗ с 3см. подложки под ресорите. Има газови и маслени, а цените са доста приемливи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Амортисьори от Газела на УАЗ
Свий
X
-
Според мен вземай ги ако са с качеството на предишните амортесиори на камионите и колите им то това би било добър избор.
Аз като подръжник на оригиналната комплетовака не мога да си кривя душата и да не призная качествата им
Но аз имам опит с по старите модели.
Коментар
-
-
Re: Амортисьори от Газела на УАЗ
Първоначално публикуван от Yordan KolevИма газови и маслени, а цените са доста приемливи.
Може и на ЛС.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexЩом има подложки трябват и по дълги амортисйори.
Виж само да не са много дълги в згънато положение. Ако не позволяват на ограничителния тампон да се упре в моста трябва да подложиш и под тампона. Иначе ще ги чупиш.
На УАЗ
55см отворен 35см затворен ход 20см
На Газелата
59см отворен 36см затворен ход 23см
Аз мисля че са си баш за УАЗ-а.
Коментар
-
Хахахаха
Големия чук си е класика но в този случай със сигурност няма да е необходим. Тази работа е интелигентна.
Не е като тази
Коментар
-
Всички джипове които съм мерил при опрян тампон в моста амортисйора има още 3-4см за згъвате. Сигурно е някаква застраховка за работа със скъсан тампон но според мен 2см спокоино могат да се запълнят с по дълъг амортисйор.
Коментар
-
като им гледам параметрите и тебе като те слушам не виждам причина още да не си ги сложил. като ги убиеш ще решиш дали да сложиш уаз-кови или да пробраш с кони.
Кинекс е прав за тампоните...
локо оф, Йори, чудя се няма ли да сменяш гумите? не ще нещо против, напълно непознат моде, евала как си ги изровил ти си знаеш, но нещо ме кара да не ги харесвам в комвинация с другото. нали, не самоте буми ами съотношението шарка-размер-машина. И то за тях май много лошо не може да се каже, добри гуми са на вид и като гледам как си минаваш насам натам. спускат се, имат си характеристики да стават за теб и да вършат работа. НО! малко като подарени му стояд на звяра. разбираш ли ме, не са ЗВЕРСКи гуми
та то тва не е баш офтопик, щот, нали размер за гуми определяш по хода на окачването реално, съ сили без тампон, има край нагоре. ти калници имаш огромни, та мерил ли си колко голям ае максимално голямата гума, която се събира? правил ли си тестове с различни размери?
много зависи и какво окачване ще ползваш за съответните размери гуми.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар