Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шум от предния мост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шум от предния мост

колеги от около 20 дена имам проблем който ме дразни като включа предния мост се чува едно свирене преди това ми се е случвало да свири но беше товарна бяха се охлабили капачките (хъбовете) стегнах ги и започна да вие при натоварване да ли проблема ми не идва от камъните (сферите) че има луфт
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

До: Шум от предния мост

За мен не идва от камъните, ако идва от камъните няма да бъде виене и ще го има постоянно, а не само при включен пр. мост. Това, че са ти се разхлабили хълбовете (таралежките) също не би трябвало да има значение, те предават само движението от колелото към полуоската. Та за мен проблема си е в деференциала (касета, корона-пиньон, лагери), паднала циментация или увеличени хлабини. Като за начало виж как е маслото все пак.
    Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Я виж няколй лагер да си не е изпял песента?
      Последно редактирано от Петър Павлов; 29-12-09, 08:43. Причина: Правопис.

Коментар

сега се съмнявам дали нее някой лагер на раздатката нямам време да я разглобя

Коментар

Последно приятелю, от жкъде се чува шума?
          А, и весело посрещане на Новата година и много късмет , здраве и щтастие през ная.
          Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
            Последно приятелю, от жкъде се чува шума?
            А, и весело посрещане на Новата година и много късмет , здраве и щтастие през ная.
            мерси колега и на тебе ти желая весело изкарване на новогодишната нощ и много каляне и весели емоции през новата 2010 година мисля че шумът идва от предния мост понеже при голямо натоварване усещам вибрации на волана

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X