Обява

Свий
Няма добавени обяви.

УАЗов мост на Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• УАЗов мост на Витара?

Колеги!!!!
    Имам идея да си сложа на ВИТАРАТА цял преден мост и след много мислене избрах това да бъде от УАЗ (най евтин и същото предавателно число 5.125;1)
    Та въпроса ми е дали мога да ползвам старите си хъбове от витарата или трябва да си купя УАЗ-кови ??????
    0878 943913

До: ХЪБОВЕ

Колега ще трябва да си купиш такива от УАЗ, от Витарата няма как да станат!
    Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

А заден?
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        А заден?
        Задния мисля да си оставя витаровия предавателното число е едно и също !!!!
        0878 943913

Коментар

Аха, и още едно въпросче. Ширината на мостове?
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            Аха, и още едно въпросче. Ширината на мостове?
            разликата е по 1 см
            преди половин час ми пристигна моста (много тежко това говедо) и утре ще меря
            В тази връзка може ли да се намери БТР-ски блокаж за него ??????
            0878 943913

Коментар

Може..... Само ми дай време..... Знам на кой да се обадя. Ама трябва да се понапъна малко.

Коментар

Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнение
                Колеги!!!!
                Имам идея да си сложа на ВИТАРАТА цял преден мост и след много мислене избрах това да бъде от УАЗ (най евтин и същото предавателно число 5.125;1)
                Та въпроса ми е дали мога да ползвам старите си хъбове от витарата или трябва да си купя УАЗ-кови ??????
                Ще ги чупиш всеки ден тези уазковите по добре патрулски има и много играчка да знаеш
                [FONT=Comic Sans MS]
                [/FONT]

Коментар

В тази връзка може ли да се намери БТР-ски блокаж за него ??????
                  Може.
                  В момента имам един на цена от 380лв.

Коментар

Първоначално публикуван от ЦОНКО Преглед на мнение
                    Ще ги чупиш всеки ден тези уазковите по добре патрулски има и много играчка да знаеш

Я кажи защо мислиш така?
                    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

До: УАЗов мост на Витара?

Днес сглобих моста (голяма игра с пластинките за регулиране на дефа ,но в крайна сметка стана ) наистина се оказа ,че витарските хъбове не стават,а и таралежките ги няма .Мисля да не си купувам хъбове за УАЗ а да остана с таралежки (ще си купя нови-били по здрави)
                      От утре почва голямата игра с монтирането на дисковите спирачки ,а после и монтирането на моста към шасито!!!!!!!!!!
                      0878 943913

Коментар

..........Мисля да не си купувам хъбове за УАЗ а да остана с таралежки (ще си купя нови-били по здрави)
                        ................
                        5 хъба строшихме на една УАЗка и накрая си и сложихме таралежките, и нещата си дойдоха на място.
                        „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Колега смени ли му лагерите на касетата на този мост.

Коментар

Моста вече е готов (сменени лагери семеринги и кечетата на сферите) остава да му купя едни таралежки .Даже му метнах и едни дискови спирачки от АЛФА 145 (утре ще му направя една фотосесия)

А регулирането на дефа не е болка за умиране ,мисля че съм се справил много добре ,но това ще се разбере след тестовете
                            0878 943913

Коментар

Моста вече е готов (сменени лагери семеринги и кечетата на сферите) остава да му купя едни таралежки .Даже му метнах и едни дискови спирачки от АЛФА 145 (утре ще му направя една фотосесия)

А регулирането на дефа не е болка за умиране ,мисля че съм се справил много добре ,но това ще се разбере след тестовете
                              Здр
                              брат ми кара един Газ 69 който е с хъбове от АРО мисля и е с тях от 86-87 година мисля ,Ч4е така каза бай Ангел от когото го купих ме преди 7-8 години и няма никакъв проблем с тях а е мъчен много
                              най-важното за тия хъбове е ,Ч4е са по 38-40 лв. в един магазин в Русе
                              Последно редактирано от Жоро Донечки; 29-11-09, 19:06. Причина: Ч;

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X