Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Реглаж при свалено делко
Свий
X
-
До: РЕГЛАЖ ПРИ СВАЛЕНО ДЕЛКО
Ако,имаш предвид центровка на двигатела,въртиш с манивелата доПървоначално публикуван от gergana_uaz469 Преглед на мнение
МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ КАК СЕ ПРАВИ
РЕГЛАЖ ПРИ СВАЛЕНО ДЕЛКО НА УАЗ 469
съвпадане,белезите наколяновия и разпределителния вал,и след това
зацепваш делкото.
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
-
Какъв реглаж те интересуваПървоначално публикуван от gergana_uaz469 Преглед на мнение
МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ КАК СЕ ПРАВИ
РЕГЛАЖ ПРИ СВАЛЕНО ДЕЛКО НА УАЗ 469
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
До тук добре но ще трябва и да гледаш клапаните на кои цилиндър са затворениПървоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеАко,имаш предвид центровка на двигатела,въртиш с манивелата до
съвпадане,белезите наколяновия и разпределителния вал,и след това
зацепваш делкото.
вероятностите са две или на 1 или на 4
ако е на 4 продължаваш да въртиш с манивелата докато ти дойде на 1 цилиндър
Запалването е 1243
На ремъчната шайба имаш два белега който ти показват 1 е за горна мъртва точка 2 е за момента на запалване искра
И така нагласяш коляновият вал на втория белег с затворени клапани на първи цилиндър и му слагаш делкото с положение на палеца на първи цилиндър редиш кабелите обратно на часовниковата стрелка 1243 и палиш
На дистрибуторната капачка има знак за първи цилиндър .
Последно редактирано от buldog; 02-11-09, 20:22.
Коментар
-
МНОГО БЛАГОДАРЯПървоначално публикуван от buldog Преглед на мнениеДо тук добре но ще трябва и да гледаш клапаните на кои цилиндър са затворени
вероятностите са две или на 1 или на 4
ако е на 4 продължаваш да въртиш с манивелата докато ти дойде на 1 цилиндър
Запалването е 1243
На ремъчната шайба имаш два белега който ти показват 1 е за горна мъртва точка 2 е за момента на запалване искра
И така нагласяш коляновият вал на втория белег с затворени клапани на първи цилиндър и му слагаш делкото с положение на палеца на първи цилиндър редиш кабелите обратно на часовниковата стрелка 1243 и палиш
На дистрибуторната капачка има знак за първи цилиндър .
Коментар
-
Влиза ако не е свален приводаПървоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеКато слагаш делкото не може да го объркаш и без да гледаш белезите. То влиза само на едно място.
ако го няма и него е друга бира
Но не знаем за какъв реглаж става въпрос
Коментар
-
Да така е Емо и много трябва да се внимава при 21 двигател дали привода ще влезе в маслената помпа. Случвало ми се е да го вадя по десетина пъти докато влезе в помпата. При 24 двигател този проблем го няма и привода влиза точно на мястото си.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
-
24 КА ЕПървоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеДа така е Емо и много трябва да се внимава при 21 двигател дали привода ще влезе в маслената помпа. Случвало ми се е да го вадя по десетина пъти докато влезе в помпата. При 24 двигател този проблем го няма и привода влиза точно на мястото си.
Коментар
-
Двигателя 21 ли е или 24? Пръчката като отверка ли е или шестогран?Първоначално публикуван от gergana_uaz469 Преглед на мнениеКАКТО КАЗАХ ИЗВАДИХ ДЕЛКОТО С
ПРЪЧКАТА И СЕГА ИСКАМ ДА ЗНАМ КАК
ДА ГО СЛОЖА И АКО Е ВАЗМОЖНО И ДА ЗАПАЛИ
Коментар
-
Първоначално публикуван от gergana_uaz469 Преглед на мнениеКАКТО КАЗАХ ИЗВАДИХ ДЕЛКОТО С
ПРЪЧКАТА И СЕГА ИСКАМ ДА ЗНАМ КАК
ДА ГО СЛОЖА И АКО Е ВАЗМОЖНО И ДА ЗАПАЛИ
24 КА Е А ЗА ПРАЧКАТА НЕЗНАМПървоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеДвигателя 21 ли е или 24? Пръчката като отверка ли е или шестогран?
Коментар
-
Щом е 24ка нямаш ядове. Слагай го както ти е описал колегата buldog и пали звяраПървоначално публикуван от gergana_uaz469 Преглед на мнение24 КА Е А ЗА ПРАЧКАТА НЕЗНАМ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар