Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със спирачки на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със спирачки на УАЗ

Здравеите. Имам проблем с спирачките на уазката като натисна педала до стои високо горе а тя не спира ак някои може да ми помогне благодаря много.

Да не си гресирал накладките?
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

не незнам какво става чуда се и аз

Коментар

Виж дали не тече нещо от долу.
        Другият вариант е да си смениш помпата както и аз направих.
        LZ1VMH

Коментар

Сложи си дискови спирачки ако искаш да живееш. Вече продават комплекти по магазините. Дори само от пред са достатъчни.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ако ти се занимава може да пробаш да ги пооправиш, преди да си купиш дискове. Рано или късно ще стигнеш до дисковете. УАЗа със, или без серво апарат е? Ако е със, спокоино изхвърляш разпределителя, намира се отстрани до помпата. После с повечко внимание връзваш директно тръбите, ама наистина, внимаваш как ги връзваш. Може някой да ти е разменил тсчетата, /ония ламарини, дето са закачени спир. цилиндри/, ако са разменени, ляво дясно, джипа спира назад, засилваш на задна и ако спира /позавлачи гумите /, а напред неще да спира, най вероятно е проблема с тасчетата. При регулирането на спирачките, предните се натярат по посока на часовника. Като казах /написах/натягане , педала има ли луфт? освободи го малко ако е натегнат. За това се сещам сега, ама си лягам щото несъм спал - работа цяла нощ! Успех!

Коментар

Когато са разменени местата на левия и десния таз джипа не спира, но и не дърпа волана в ляво или дясно. Когато се сложат правилно спира по рязко но задължително завлича в някоя посока. На мен ми останаха доста части след монтажа на дисковете. Ако нещо може да е от полза звънкай.
              http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=6476
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Така де хубаво си го написал. Ако искаш да живееш?

Коментар

Много ви благодаря с помпа е има идруго значи като се качи горе и после пада и джипа спира каточели има нещо запушено

Коментар

Здравей колега
                    Според мен проблема е в тръбите на спирачната система но това трябва да се провери

Коментар

Здравеи това ще го проверя благодаря за съдествието.

Коментар

Izvinete me za latinicata ama taka se slu4i.

Po skoro vij v marku4ite,kato ostareqt se razlagat i se zapu6vat.Trabi4kite e po malko veroqtno da ti davat problem.
                        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Къде да намеря дискове за УАЗ.А цена някой знаели?
                          Бончо Бонев
                          0887530661
                          0878184630

Коментар

Йори (Yordan Kolev) е твоя човек, питай го него как стават нещата. Пък и той на неговия звяр направи някаква супер-пупер-хай-тек система с много апарати, накладки и тн...
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                              Йори (Yordan Kolev) е твоя човек, питай го него как стават нещата. Пък и той на неговия звяр направи някаква супер-пупер-хай-тек система с много апарати, накладки и тн...
                              А YORI да спусне малка информация че и аз мисля по този въпрос

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X