Здравеите. Имам проблем с спирачките на уазката като натисна педала до стои високо горе а тя не спира ак някои може да ми помогне благодаря много.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със спирачки на УАЗ
Свий
X
-
Ако ти се занимава може да пробаш да ги пооправиш, преди да си купиш дискове. Рано или късно ще стигнеш до дисковете. УАЗа със, или без серво апарат е? Ако е със, спокоино изхвърляш разпределителя, намира се отстрани до помпата. После с повечко внимание връзваш директно тръбите, ама наистина, внимаваш как ги връзваш. Може някой да ти е разменил тсчетата, /ония ламарини, дето са закачени спир. цилиндри/, ако са разменени, ляво дясно, джипа спира назад, засилваш на задна и ако спира /позавлачи гумите/, а напред неще да спира, най вероятно е проблема с тасчетата. При регулирането на спирачките, предните се натярат по посока на часовника. Като казах /написах/натягане
, педала има ли луфт? освободи го малко ако е натегнат. За това се сещам сега, ама си лягам щото несъм спал - работа цяла нощ!
Успех!
Коментар
-
Когато са разменени местата на левия и десния таз джипа не спира, но и не дърпа волана в ляво или дясно. Когато се сложат правилно спира по рязко но задължително завлича в някоя посока. На мен ми останаха доста части след монтажа на дисковете. Ако нещо може да е от полза звънкай.
http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=6476
Коментар
-
Йори (Yordan Kolev) е твоя човек, питай го него как стават нещата. Пък и той на неговия звяр направи някаква супер-пупер-хай-тек система с много апарати, накладки и тн...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraЙори (Yordan Kolev) е твоя човек, питай го него как стават нещата. Пък и той на неговия звяр направи някаква супер-пупер-хай-тек система с много апарати, накладки и тн...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар