Здравейте, интересува ме маслената помпа на газ24 и умз 451 еднакви ли са и взаймно заменяеми ли са?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Маслена помпа ЗМЗ 24/ УМЗ 451
Свий
X
-
До: Маслена помпа ЗМЗ 24/ УМЗ 451
Имам още един въпрос, за сега
, предстой ми събиране на един ЗМЗ 24д, ще слагам нови ризи и ме интересува медните пръстени под ризата стандартни ли са /еднаква дебелина ли са или има различна дебелина за да се регулира надскока на ризата/?
Какви сегменти ще ми препоръчате да търся?"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Медните пръстени на ризите който аз съм виждал и слагал са с еднаква дебелина. Има случай с пропаднала риза и там слагам по два пръстена. Сегменти от всички руски предимно от нейзвестен пройзводител предпочитам тези от Карбон-Плевен или български от Разград, но трудно се намират.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Драго а някаква тънкост да има принабиване на ризите за да непротече след това през тези медни уплатнения?
Днез взех някакви сегменти, руски, но то Русия е голяма страна и .....дано са читави.
Единия компресионен сегмент е калайдисан и има ръб от вътре другия не.
Някаква тънкост да има при монтажа и на тях?"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
За всеки случай ги намазвам със силикон. Като превърташ двигателя преди да си сложил главата внимавай да не излезнат ризите. При 21 двигател няма чак такава опасност, но при 24 се случва.Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеДраго а някаква тънкост да има принабиване на ризите за да непротече след това през тези медни уплатнения?ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Никой ли не е правил тази операция.Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеA сега един чисто терикатски въпрос:
Колко трябва да се подложи на пружината за да вдигне с 1атм. налягането в системата?
Някой ако знае нека каже.
Кажете колко е диаметъра на венеца на маховика на Газ 24д?
Колко
пари е понеже при мен не намирам?Последно редактирано от kra_kra; 14-10-09, 18:52."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар