Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос с повишена трудност - за хидравликата!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос с повишена трудност - за хидравликата!!!

Даваите идеи как може да се продължи движението към кормилната кутия.

За да може да се получи ето нещо такова:

За да стане еи това:

Луд умора нема,само се поти!!!

Много начини има ...
    А защо ти е да нямаш волан с угаснал двигател? За да не могат да те теглят с въже ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
      Много начини има ...
      А защо ти е да нямаш волан с угаснал двигател? За да не могат да те теглят с въже ли?
      В какъв смисъл няма да има волан???Че като свикнеш с лекото после ще ти е тегаво ли???

А ако споделиш един от многото начини ще ми улесниш много живота

Коментар

А, това има клапани ли? ...
        Ми, например да вземеш от Виетнамка. Сигурно е най-лесно.

Коментар

Виж Йори е сложил от Баварец
          Той има опит питй него.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не, той иска хидрощанга.
            Максимума е това, което слагат на мотокарите и Ф-1. Но те не местят колелата ако не работи помпата. На кроулерите слагат две системи - една пропорционална хидро, и една обикновенна, за угаснал мотор. На него му трябва средата Обаче да обикаля за всички чаркове един по един ... Виетнамката е с хидроцилиндър, верно е малко голям. Но поне ще види за кво става дума та да се ориентира нататък.
            А и разни западни кочини от по-големите имат хидрорейки, обаче не съм се интересувал кои и какви.

Коментар

От Виетнамка не става.
              Разпределителя се удря в ресора.

Стефане май не си разгледал добре снимките който съм пуснал.
              Знчи ще слагам цилиндър от Виетнамка ама разпределителя(ако изобщо така се води)като завива ще се удари в ресора и за това взимам разпределител от хидравлична реика и въобще не говорим като мотокарите,къде ти отива безопасността тогава???

А бе може да не се тормозите,поизмислил съм го вече,просто реших да пусна темата та да видя някоя по добра идея дали ще се появи.

Коментар

А, това има клапани ли? ...
                Ми, например да вземеш от Виетнамка. Сигурно е най-лесно.
                А бе ако беше лесно всички руснаци да са го сложили,а аз не намирам нищо таковаааааа за жалост

Коментар

Че кой те кара да го настройваш на 15 градуса ход? Така е на Ф-1 и кроулерите, ама изобщо не е задължително) Не е задължително и управлението да е пропорционално.
                  Чакай сега, коя снимка да гледам и къде се удря? В десния ли (значи под шофьора)?

Коментар

Че кой те кара да го настройваш на 15 градуса ход? Така е на Ф-1 и кроулерите, ама изобщо не е задължително) Не е задължително и управлението да е пропорционално.
                    Чакай сега, коя снимка да гледам и къде се удря? В десния ли (значи под шофьора)?
                    Стефане на тия снимки няма такова нещо с удряне.

Мерих на моя джип.

Ако държиш утре ще ти направя и снимки.

В левия ресор удря джаджата която трябва насочва посоката на маслото.

Коментар

Значи какво, въпросът е че няма място, така ли?
                      Те, руснаците изобщо не за всичко обичат маслото. Така че това не е показател
                      Ъхъ, дай да видим как да го излъжем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X