Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лифт на УАЗ

Помогнете ми с съвет как да си направя лифт на УАЗ-а?Мисля да сменя люлките на ресорите с по-дълги-но с колко по-дълги и аз не знам точно .Ако някой има други идей-моля да ги сподели.Идеята ми е да го направя колкото се може по-висок.
    Благодаря на всички предварително

Re: Лифт на УАЗ

Редукторни мостове?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Предполагам че искаш да я вдигнеш заради коловозите от камионите.
      Със 32" и портални мостове височината отдоло става 35см. Ако не ти е достатъчно вдигаш окачването за да вкараш по големи гуми. Колко обаче не знам. Това обаче "колкото се може по високо" ми харесва.

Коментар

При мен е 35см под дифа с 35" гуми.
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Объркал съм се от тука.

Коментар

И за кво ти е тоя лифт?

Коментар

Re: Лифт на УАЗ

Първоначално публикуван от V93
              Редукторни мостове?
              Не съм с редукторни мостове-поне засега мисля да си карам с обикновенните дифове.Искам да вдигна шасито нагоре-може би с повече подлагане на ресорите-знам ли Иначе приемам всякакви идей за лифтване

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                И за кво ти е тоя лифт?

Коментар

И за кво ти е тоя лифт?
                  Може и малко смешно да прозвучи-но искам да сложа гуми от ремарке на трактор Т-150.Широки гуми с средна хубост грайфер Намерих чисто нови такива гуми и са доста големи

Коментар

Ако ти е само за гумите, тогава трябва да почнеш с рязане на калниците а не с лифт. Обаче. Т-150 не е трактор а съчленен влекач. Така че неговите гуми не стават за нищо на УАЗа. Освен да го строшат.

Коментар

Т-150 не е трактор а съчленен влекач. Така че неговите гуми не стават за нищо на УАЗа. Освен да го строшат.
                      Аз калниците лесно ще ги срежа-но пак ще трябва да се вдига-да се направи лифт.Няма да слагам гумите от трактора-а от ремаркетата на Т-150

Коментар

Дай снимка на тия гуми.
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                          Дай снимка на тия гуми.
                          не мога да намеря-не знам къде да ги търся Тракторите излизат-но ремаркетата ги няма на снимка

Коментар

Такова ...
                            Гумите имат куп параметри освен размерите. Щом си хвърлил око на такива, то виж разни скоростни индекси, норми на слойност, товароносимост, ... Тракторните са си тракторни. Те са мегаздрави, турботежкотоварни, нечовешки проходими. Обаче не могат да вървят по шосето понеже бият като прегазен велосипед, не се балансират по принцип, при това тегло откъсват полуоските като влюбен ученик минзухар, с тях не можеш нито да спреш нито да завиеш. Лоша работа.

Коментар

Ето такива гуми-друга снимка не можах да намеря-поне засега:

Шины пневматические 15,5/65 - 18

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X