Някъде във форума четох ,мисля мнение на колегата Стефан,че за уаз стават волгови цилиндърчета за спирачки.Реших да си поиграя с моята уазка, щото беше седяла бая веме НЗ при военните.Пуснах спирачната течност ...една чернилка беше ,та не е истина.Като видях това реших да сменя маркучите и цилиндърчетата на 4те колела плюс гумичките на спирачната помпа.В магазина питах за волгови саморегулиращи цилиндърчета ,а продавача вика ,че имало вече такива оригинални за Уаз?!Помислих си ,че руснаците са измислили нещо ново и си купих комплект предни и здани ,чисто нови .Като разглобих предните колела ,гледам ,че стари и нови са едно към едно - никва разлика !!Върнах се в магазина ,а там беше друг продавач . Човека почна да се извинява и ми казава ,че предни ,саморегулиращи уазови, цилиндърчета няма и не са измислили още такива.Както и да е върна си ми парите ,а аз си купих гумички за разглобените цилиндърчета на предницата и ги смених. За сега всичко е наред.
Споменатия продавач ми даде една идея и ми се иска да питам съфорумците дали някой е пробвал такъв хибрид.За задницата на уаза има саморегулиращи цилиндърчета .Направени са като към буталцето се прикрепва една зегерка ,която го здържа да не се връща назад в изходно положение. По този начин се обира луфта от износването на феродото.Разлика между предните и зададни спирачни буталца няма .Единственото различно е че задното буталце има допълнителен придатък към който се закрепва стопорната зегерка.Въпроса ми е дали ако се сменят предните буталца със задни от саморегулиращи ,няма да се получат саморегулиращи се предни?Някой пробвал ли го е и какво се получава? Поздрави.
Споменатия продавач ми даде една идея и ми се иска да питам съфорумците дали някой е пробвал такъв хибрид.За задницата на уаза има саморегулиращи цилиндърчета .Направени са като към буталцето се прикрепва една зегерка ,която го здържа да не се връща назад в изходно положение. По този начин се обира луфта от износването на феродото.Разлика между предните и зададни спирачни буталца няма .Единственото различно е че задното буталце има допълнителен придатък към който се закрепва стопорната зегерка.Въпроса ми е дали ако се сменят предните буталца със задни от саморегулиращи ,няма да се получат саморегулиращи се предни?Някой пробвал ли го е и какво се получава? Поздрави.
Коментар