Колеги ,зная че повечето от вас ,ще кажат "защото е УАЗ и те така пърпорят" Поне всички с които споделих, това ми казаха.Уазката я купих преди 2 месеца и беше на 14080 км ,много ми хареса. Проверих всички възли и агрегати ,смених масла прегледах спирачките,смених горивната помпа ,почистих цялата горивна система,регулирах клапаните и тн. Вече не се сещам още какво правих.Това прекъсване ли, да го нарека ,си го имаше още когато я оглеждах преди покупката .Мислех ,че е пренатегнат клапан или издухан такъв ,но явно не е от клапаните . Те вече са регулирани и наистина два бяха пренатегнати .Днес премерихме компресията. И на 4те цилинадъра даде 8 атм.Незная добре ли е това, но поне закова еднакво налягане, което значи, че не е клапан.
Някой имал ли е такъв проблем и ако да ,моля за съвет какво да правя?! Значи, работи сякаш равномерно, докато изреди 3 цилиндъра и после припъпори сякаш 4тия цилиндър се губи ,свещите и кабелите са нови .Още повече, че нощем искрене около тях няма.Ритмично пърпорене след еднакъв период от време!! В чудо се видях то центровки ,то реглажи и все тая .Остава според мен да е от бенизина ,който е с по висок октан от препоръчителния за Уаз.
Поздрави.
Някой имал ли е такъв проблем и ако да ,моля за съвет какво да правя?! Значи, работи сякаш равномерно, докато изреди 3 цилиндъра и после припъпори сякаш 4тия цилиндър се губи ,свещите и кабелите са нови .Още повече, че нощем искрене около тях няма.Ритмично пърпорене след еднакъв период от време!! В чудо се видях то центровки ,то реглажи и все тая .Остава според мен да е от бенизина ,който е с по висок октан от препоръчителния за Уаз.
Поздрави.
Коментар