Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поставяне на 3500lb. лебедка на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поставяне на 3500lb. лебедка на УАЗ

За първи път и аз качвам снимки на моя уаз. Снимките са от поставянето на лебедката преди няколко дена:

Лебедката преди монтажа, малко е слаба 3500 лб, но за толкова ми стигнаха лихвоточките...Ще разчитам на нея само да помага при необходимост, не сама да върши цялата работа.

Тук се вижда и ламаринения лист, който използвах за основа 5мм:

Бронята е демонтирана и е направен разреза с флекса:

Лебедката е поставена на местото си:

Това е поглед на основата отдолу. Има 2 напречни ленти заварени по дължина за здравина при вертикално усилие, а цялата основа е закрепена с 4 болта за рамата:

Ето и крайния резултат с добавен закупен готов булбар от хаджи димитър:

Няколко дена преди това джипката се сдоби и с аларма (шоков + обемен датчик, българска):

ZJ'96 5.2

...

След това направих и ролбари, но не са довършени и не съм ги снимал още...Сега събирам лихвоточки да ги депозирам при голди за 4 броя гуми, така че очаквайте още снимки скоро...
    ZJ'96 5.2

Коментар

Re: ...

Първоначално публикуван от FDevil
      След това направих и ролбари, но не са довършени и не съм ги снимал още...Сега събирам лихвоточки да ги депозирам при голди за 4 броя гуми, така че очаквайте още снимки скоро...

Ми, и лебедка ти трябва.
      LZ1VMH

Коментар

РЕ:

Ами като нямаш лихвоточки защо караш УАЗ ?
        Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Честито! и дано изкара повече тази... лебедка.
          Лично мнение - за тези лихвоточки бих взел крик и едно-две хубави въжета...

Коментар

Стои по дълече от въжето. Като смяташ само да ти помага със сигурност ще има удари. Вероятноста да се скъса въжето е голяма.

Коментар

Първоначално публикуван от FDevil Преглед на мнение
              Лебедката преди монтажа, малко е слаба 3500 лб,

Колега, ами тази лебедка е като за АТВ, а не за джип като УАЗ. Като се боднеш някъде няма да те извади, а най-много да изпуши. Как смяташ да й помагаш, ако си се окопал качествено някъде, не ми е ясно.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Мойто мнение е, че си изхвърлил лихвоточките на боклука с покупката на една непотребна вещ. Направо яд ме хваща. Що не попита преди да я купиш. Мойта е 8500 и е крайно недостатъчна, а с твойта какво ще правиш не знам.
                Идеята за крик вместо тази лебедка е повече от добра. И аз мислех, че лебедката е истината, но в действителност истината е в 60" крик.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Колега, слагай я отзад и тичай за лебетка ,не друго ами много, много лоша шега може да ти изиграе

а Уаза е корава машина и стигнеш ли до там да я използваш........

мойто мнение е 9500 или 10000

П.П.Аз съм с 10 000 LBS и за сега съм доволен(редуктора е бавен, но пък мощен)
                  sigpic УАЗ-452

Коментар

като решиш да я продаваш се обади
                    мисля че ще се намери един куповач

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X