Колеги имам в наличност  и искам да заменя два задни ресьора нови неупотребявани от УАЗ-469 за два задни нови за ГАЗ-69.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Ресьори за УАЗ-469

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

До: Ресьори за УАЗ-469

По принцип идеята ми е да ги заменя,но пък и незнам цени,кое как върви в магазина.Гледам,че има доста компетентни колеги и затова опирам до съвети и помощ от вас.Далаверата е добра когато и двете страни са удовлетворени.Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеА за продаване на единия? 088пет16пет3пет7 088пет16пет3пет7
 Коментар
- 

Колега,забравих да внеса едно уточнение,че са без главния лст с обицата.Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение7 листови или 9 листови са ресьорите 088пет16пет3пет7 088пет16пет3пет7
 Коментар
- 

Е това има,на който му върши работа да заповяда!...0896857971Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеДоста липси има Не е само главния лист. Не е само главния лист. 088пет16пет3пет7 088пет16пет3пет7
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от w.krumoff Преглед на мнениеЕ това има,на който му върши работа да заповяда!...0896857971 
 А някаква цена ще кажеш ли???Луд умора нема,само се поти!!! 
 Коментар
- 

140 лв. за двата.Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеА някаква цена ще кажеш ли???088пет16пет3пет7
 Коментар
- 

Скъпичко ми е, в магазина ми искат 100лв. за бройка, но комплект, 20 лв е главния лист който при теб липсва + още някой от малките и цената става по-голяма от колкото в магазина.Първоначално публикуван от w.krumoff Преглед на мнение140 лв. за двата."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар