Здравей те тъй като нямам право да пиша в пот-форума купувам-продавам реших тук да попитам колко пари вървят брезент. за уАЗ 469б защото моя доста се скъса а ми се иска да си взема светло тъмно зелено (камуфлаж) от мой хора чух че е по 500лв. и нагоре не по малко а тук съм сигурен че ще открия истинската цена.
Последно редактирано от Pursie; 19-05-09, 08:06.
Причина: Правопис
От скоро ме заинтригува тази тема "бризент за УАЗ 469 Б" има ли още майстори които ги правят Къде са им координатите ? Надявам се който знае такива да помогне
Моя УАЗ е правен като гледам скоро и майстора е бил мераклия ,но е правен преди да го купя и остава неизвестен
Утре ще приложа и снимки
[CENTER]Единственото, от което трябва да се страхуваме е самият С Т Р А Х :eek: :wink:
[/CENTER]
Много добър брезент.
Само не ми допада това, че задната му част не е направена да се отваря.
Така при по-голям товар ще е доста неудобно.
За дърва пък забрави
Много добър брезент.
Само не ми допада това, че задната му част не е направена да се отваря.
Така при по-голям товар ще е доста неудобно.
За дърва пък забрави
По зле е в жегите А иначе го ползвам за труднодостъпни места а не за товар
един колега се интересува къде може да си направи по поръчка нещо подобно
[CENTER]Единственото, от което трябва да се страхуваме е самият С Т Р А Х :eek: :wink:
[/CENTER]
Незнам колко е вярно но да ти го шият ми казаха, че излизало по скапо от колкото да си го купиш готов..
Това със сигурност е така но понякога си струва Гледах някои от готовите нямат така нужните олуци около вратите ,а и материала е от значение . Много е кофти при първия дъжд да почне да ти капе в шията
[/CENTER]
Моя брезент на уза е като на снимките.Вярно малко е неудобен за товарене. Проблема ми едруг брезента е стар и се къса като тоалента хартия и от шевовете тече като кош. Ако завали дъжд не капе а тече. Замислям се да си напрявя ламаринен таван с формата на брезента. Но не крия и , че се замислям за нов брезент , ще ми спести доста главоболия по направат на тавана. Само дето ме е страх , че като си купя нов и той най вероятно ще протече и като го вкарам в драките мога да го скъсам.
Така , че в момента се чудя и мая.
Моя брезент течеше само на наставката на тавана по средата и от горе с без
Зцветен сИликон сложих малко и с ръката го размазах хубаво. Тои се впи на вЪтре и цяла Зима капка не е капнало от там дано и Така да бЪде само по малко ми се стича на предните врати..:Д
ама това е нормално
Последно редактирано от Pursie; 14-08-09, 18:31.
Причина: За последен път редактирам ваше мнение. Следващия път ще трия
[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]
Коментар