Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте на всички УАЗ маниаци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте на всички УАЗ маниаци

От 1 ден съм собственик на УАЗ 469 и имам няколко въпросчета към знаещите и компетенти съфорумци тук . Уазката е 76 г. с Волга джийски двигател с ИтАлиянска Газова уредба състоянието и понОсимо на Уазика. Имам питане можели да се намерят врати за нея и колко струва една скоростна кутия за нея .
    За да уточня вратите са в окаяно състояние а Скоростната кутия на 2 и 3 скорост изключва можели да се отстрани проблема или ще трябва нова кутия има изгнили части по двата задни калника, но в момента се изкърпват и се надявам да се получи .Амортисьорите са хидравлични има ли възможност да се сменят и къде евентуално да се закрепят ?
    Ще се радвам да ми помагате с вашите мнения и препоръки за да я направя кукличка защото ще имам доста работа по нея но пък е жестока нямам думи за нея и много ми харесва ще дам всичко за нея за да се прероди
    Предварително Благодаря !!!!
    Последно редактирано от Pursie; 18-05-09, 10:56.
    Suzuki Vitara 1.6i 8V

До: Здравейте на всички УАЗ маниаци

колега може да се сменят амовете http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=58354 ето в тази тема момчето си ги е подменило с телескопични а скоростите може да се оправят
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
      колега може да се сменят амовете http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=58354 ето в тази тема момчето си ги е подменило с телескопични а скоростите може да се оправят
      Много мерси !!!
      Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Не питай за цените на нови скорости а поправи тези,щото напоследък руските неща са много скъпи.Скоростите струват -600лв.

Коментар

Да добавя,и не много качествени.
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Ако питаш мене за части за Уаз по-добре си търси 2-ра ръка. По-здрави са оригиналните тия ментаци каде ги продават сега...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X