От 1 ден съм собственик на УАЗ 469 и имам няколко въпросчета към знаещите и компетенти съфорумци тук . Уазката е 76 г. с Волга джийски двигател с ИтАлиянска Газова уредба състоянието и понОсимо на Уазика. Имам питане можели да се намерят врати за нея и колко струва една скоростна кутия за нея .
За да уточня вратите са в окаяно състояние а Скоростната кутия на 2 и 3 скорост изключва можели да се отстрани проблема или ще трябва нова кутия
има изгнили части по двата задни калника, но в момента се изкърпват и се надявам да се получи .Амортисьорите са хидравлични има ли възможност да се сменят и къде евентуално да се закрепят ?
Ще се радвам да ми помагате с вашите мнения и препоръки за да я направя кукличка защото ще имам доста работа по нея но пък е жестока нямам думи за нея и много ми харесва ще дам всичко за нея за да се прероди
Предварително Благодаря !!!!
За да уточня вратите са в окаяно състояние а Скоростната кутия на 2 и 3 скорост изключва можели да се отстрани проблема или ще трябва нова кутия

Ще се радвам да ми помагате с вашите мнения и препоръки за да я направя кукличка защото ще имам доста работа по нея но пък е жестока нямам думи за нея и много ми харесва ще дам всичко за нея за да се прероди

Предварително Благодаря !!!!
Коментар