Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с хъбове на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с хъбове на УАЗ

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
    и аз бях решил да слагам ръчни хъбове но тази тема ме разколеба и няма да взимам
    не се колебай ако наистина имаш нужда от тях слагай чугунените/мойте явно се оказаха дефектни/аз съм сблокажи и в двата моста и без хъбове на асвалт съм си камикадзе така че аз без поне един хъб не мога да карам по асвалт и черни пътища 30% на 70% ако нямаш блокаж в предният мост не ти трябва беля на главата карай си с военните таралежки съмнителният един литър гориво който казват че се спестявал на 100км. пробег може да ти излезе солен както на мен /миналата събота ходих 5км. при температура около 40гр.до в къщи да си взема таралежките да ги монтирам на място и за две секунди джипи се освободи сам без помощ/ .желая ти успех
    Последно редактирано от icenceto2005; 29-07-09, 18:11. Причина: допълване на отговора

Коментар

Колеги и аз сложих алуминиеви, ръчни хъбове ,карам основно по камънаци и кални терени - до сега никакви проблеми .Залепих ги направо със силикон без гарнитури .Включват се и се изключват на ръка . До сега не са се смоиключвали или самовключвали.От магазина ми ги препоръчаха уж за по-добри.Струваха ми по 65- 67 лв бройката,непомня точно.
      Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Antol Преглед на мнение
        Колеги и аз сложих алуминиеви, ръчни хъбове ,карам основно по камънаци и кални терени - до сега никакви проблеми .Залепих ги направо със силикон без гарнитури .Включват се и се изключват на ръка . До сега не са се смоиключвали или самовключвали.От магазина ми ги препоръчаха уж за по-добри.Струваха ми по 65- 67 лв бройката,непомня точно.
        Поздрави.
        би трябвало двата да са около 70лв.ако са от алуминиевите

Коментар

Май така беше 67лв за двата и аз кви ги пиша, сори ?!

Коментар

Здравейте... Малко късно видях темата... Но от къде ги купувате тези хъбове, че един приятел си търси вече няколко месеца..

Мерси за инфото..
            WJ 4.7 Limited
            0889 70 70 42

Коментар

Хъбовете ги има почти във всички магазини за УАЗ. Може да си ги купи и от Карбон-Плевен тел.0878 202092.
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

От: До: Проблем с хъбове на УАЗ

В крайна сметка кои хъбове са по добри , алуминиеви или чугунени и каква е приблизителната цена цена на двата вида.

Коментар

Истинските хъбове ги има в Плевен и цената им е 120лв. без ДДС.

Коментар

Здравейте колеги,да споделя и аз за своите неволи с тези "хъбове".Мойте са от чугунените и уж са от хубавите,но след има няма 10-ина включвания единият взе да прескача като го оворих се оказа че на вътрешния превключвател (тоя дето е като гривна) са износени зъбите и прескача а е чистонов не е видял никакъв зор.Айде кажете сега дали ги има като резервни части по магазините или трябва да приготвя нови 50-60 лева.Или да дам на някой фрезист да направи,но къде може да ги закалят както трябва,че сега като се замисля и нови да купя гаранция никаква че ще са читави.
                    877104344

Коментар

Колеги, не вярвам че никой не е имал такав проблем и че не сте му намерили цаката до сега да не се чупят хъбовете айде включвайте се,че ловният сезон е в разгара
                      Поздрави.
                      877104344

Коментар

От: Проблем с хъбове на УАЗ

Ако са читави другите шлисци обръщаш гривната като на струг се пуска канал за пружината . Този проблем се явява когато в хъба има грес да се промиат с бензин и смазване с малко масло или спреи грес но малко .
                        ГАЗ69А 1.9TDI тел.0888550671 Дако Бяла Слатина

Коментар

Благодарско за бързото включване не се бях сетил за този вариянт на струга ама не знам дали ще стане че зад канала има 3-4 шлици които липсват и така си е фабрично.Дали се продават като резервни части тези гривни?
                          877104344

Коментар

Първоначално публикуван от trophy_hunter1 Преглед на мнение
                            Благодарско за бързото включване не се бях сетил за този вариянт на струга ама не знам дали ще стане че зад канала има 3-4 шлици които липсват и така си е фабрично.Дали се продават като резервни части тези гривни?
                            Не се продават като резервни части.

Коментар

Благодарско.А някой да му се намира такава читава гривна от свален хъб?Ако има нека каже и цена.
                              Поздрави
                              877104344

Коментар

Колеги, има ли някой подобни хъбове като тези от снимката и да сподели дали са алуминиеви или чугунени че искам да сложа на буханката. Предлагат ми ги x30лв парчето а като гледам само врътката може да е от алуминий или цам. Слагал ли е някой на "Буханка" и ако да...вършат ли работа или да си оставам с таралежките Благодаря!
                                Прикачени файлове
                                jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X