Здравейте колеги, бих желал да ви попитам как се справяте със следния проблем.... Преди 2 месеца си смених старите напукани маркучите на охлаждащата система с чисто нови, закупени от специализиран магазин за части на УАЗ, но се оказа, че са некачествени, и няма и след 5-6 седмици и 100-тина км каране се напукаха. Пак сложих нови, увих ги с лента, но знам че съм решил проблема временно, и пак ще имам неприятности.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Маркучите на охл. система
Свий
X
-
До: Маркучи на охл. система
Аз лично се справям като специализираните магазини за УАЗ, точно за каквито и да било маркучи, ги избягвамПървоначално публикуван от I_A_Nov Преглед на мнениеЗдравейте колеги, бих желал да ви попитам как се справяте със следния проблем...
И водни и маслоустойчиви маркучи си пазарувам само от специализирани магазини за маркучи, на реномирани марки.
Незнам от къде си, но в София, в Младост 1А има такъв с неограничен избор от кривки с какви ли не комбинации. Избираш си, плащаш и забравяш.
-
Мерси за информацията, в София живея, даже Младост 1А ми е много наблизо, ще взема старите маркучи, ще го намеря магазина и така ще действам и аз. Надявам се и цената да е разумна, но в крайна сметка се вижда, че това е единственото решение
.
Коментар
-
Ясно, сетих се горе-долу къде се намира. Аз джипката сега си я стягам лека полека, но се намира в Разград. На седмица-две и отделям по един уикенд, така че следващият път и това ще и оправя... Остават по-тежки мероприятия... амортисьорите ще и сменям, че са жабкови и т.н. но ще стане
. Мерси още веднъж за съдействието и бързата реакция.
Коментар
-
До: Маркучите на охл. система
Смени магазина както ти е казал колегата. Съвет от мен е да си махнеш кабел масата от капака за картерните газове. Там е винаги умаслено и нямаш добър контакт, пък и неможеш да стегнеш хубаво без да изкривиш самия капак. УспехКогато човек говори истината - не се налага да лъже!
Коментар
-
Колега, ако е удобно сложи снимки на истински руски маркучиПървоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеТова не са маркучи за УАЗ.
Не знам кой ти ги е продал.
За да знят хората какво да търсят.
Аз лично един път съм попадал на истинско водно съединение за УАЗ
И още е здраво, и като ново, а вече е на две-три години.
Коментар
-
Аз лично си купих от една фирма ВУЛКАН КООП. Бяха в Хаджи Димитър, обадих им се, казах диаметъра и каква кривка искам и ми ги направиха за нула време. Взеха ми няколко лева за услугата. Имам още една камара маркучи. Сега гледам че имали офис на Христо Белчев, на 50 м от офиса ми .... ама.
http://vulcancoop.hit.bg/contact.html
Коментар
-
От един магазин от Разград ги купих, а там само части за УАЗ и ГАЗ продават, но нямам особен опит.Тези си изглеждаха 1:1 със старите, които смених, по форма имам предвид. Сега вече знам как да действам, незнаех че могат да се направят.Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеТова не са маркучи за УАЗ.
Не знам кой ти ги е продал.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар