Здравейте колеги, бих желал да ви попитам как се справяте със следния проблем.... Преди 2 месеца си смених старите напукани маркучите на охлаждащата система с чисто нови, закупени от специализиран магазин за части на УАЗ, но се оказа, че са некачествени, и няма и след 5-6 седмици и 100-тина км каране се напукаха. Пак сложих нови, увих ги с лента, но знам че съм решил проблема временно, и пак ще имам неприятности.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Маркучите на охл. система
Свий
X
-
До: Маркучи на охл. система
Първоначално публикуван от I_A_Nov Преглед на мнениеЗдравейте колеги, бих желал да ви попитам как се справяте със следния проблем...
И водни и маслоустойчиви маркучи си пазарувам само от специализирани магазини за маркучи, на реномирани марки.
Незнам от къде си, но в София, в Младост 1А има такъв с неограничен избор от кривки с какви ли не комбинации. Избираш си, плащаш и забравяш.
-
Мерси за информацията, в София живея, даже Младост 1А ми е много наблизо, ще взема старите маркучи, ще го намеря магазина и така ще действам и аз. Надявам се и цената да е разумна, но в крайна сметка се вижда, че това е единственото решение.
Коментар
-
Ясно, сетих се горе-долу къде се намира. Аз джипката сега си я стягам лека полека, но се намира в Разград. На седмица-две и отделям по един уикенд, така че следващият път и това ще и оправя... Остават по-тежки мероприятия... амортисьорите ще и сменям, че са жабкови и т.н. но ще стане. Мерси още веднъж за съдействието и бързата реакция.
Коментар
-
До: Маркучите на охл. система
Смени магазина както ти е казал колегата. Съвет от мен е да си махнеш кабел масата от капака за картерните газове. Там е винаги умаслено и нямаш добър контакт, пък и неможеш да стегнеш хубаво без да изкривиш самия капак. УспехКогато човек говори истината - не се налага да лъже!
Коментар
-
Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеТова не са маркучи за УАЗ.
Не знам кой ти ги е продал.
За да знят хората какво да търсят.
Аз лично един път съм попадал на истинско водно съединение за УАЗ
И още е здраво, и като ново, а вече е на две-три години.
Коментар
-
Аз лично си купих от една фирма ВУЛКАН КООП. Бяха в Хаджи Димитър, обадих им се, казах диаметъра и каква кривка искам и ми ги направиха за нула време. Взеха ми няколко лева за услугата. Имам още една камара маркучи. Сега гледам че имали офис на Христо Белчев, на 50 м от офиса ми .... ама.
http://vulcancoop.hit.bg/contact.html
Коментар
-
Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеТова не са маркучи за УАЗ.
Не знам кой ти ги е продал.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар