Имам проблем при намиране на основни лагери 3-ти ремонт- 075. Проблема е че един от лагерите е по широк от другите.Това е лагера от към графитната набивка.В Троян има лагери 075 ,но с 2мм по тесни от нормалните ,нямат канал а широк изобщо няма. Насочете ме от къде мога да намеря и от какво стават друго.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Основни лагери за ГАЗ 21 - широки
Свий
X
-
До: Основни лагери газ 21
Тези лагери който търсиш са за Волга ГАЗ 21 и затова последния лагер е такъв широкНа другите двигатели 21 лагерите са като на 24 двигател. Питай някой който е имал такава Волга иначе трябва друг вал.
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
-
Първоначално публикуван от finci75 Преглед на мнениеИмам проблем при намиране на основни лагери 3-ти ремонт- 075. Проблема е че един от лагерите е по широк от другите.Това е лагера от към графитната набивка.В Троян има лагери 075 ,но с 2мм по тесни от нормалните ,нямат канал а широк изобщо няма. Насочете ме от къде мога да намеря и от какво стават друго.Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеТези лагери който търсиш са за Волга ГАЗ 21 и затова последния лагер е такъв широкНа другите двигатели 21 лагерите са като на 24 двигател. Питай някой който е имал такава Волга иначе трябва друг вал.
Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977
Коментар
-
Не съм много сигорен ,но мисля че газ 51 газ 63 са с такива широки лагери със същия размер като на 21-24.Ще търся някъде за сравнение.Ако е така ще сложа 1широк от63 от към графитната набивка а другите от 21-24.Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977
Коментар
-
здравейте и от мен,.....колега същия проблем имах и аз то4но преди 1 ден,..няма6е от каде да намеря и аз такива лагери-"голям проблем",...но се оказа 4е и със обикновенни (тесни) пак става!!!!Днес дайе двигателя които ремонтирах запали и работи много добре.....Така че не се притесняваи за тва,поне при моя случаи нямаше проблеми....Успех...
Коментар
-
Първоначално публикуван от finci75 Преглед на мнениеL_DormishevДо: Основни лагери газ 21
А лагерите които сложи имаха ли в средата канал за мазане или само дупка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеОказа се,че лагерите в цялата кутия са широки.Ако искаш да ти дам само 2 черупки /подарък/,а ти си купи един комплект тесни за останалите шийки.Широки са 42,5ммGaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеОказа се,че лагерите в цялата кутия са широки.Ако искаш да ти дам само 2 черупки /подарък/,а ти си купи един комплект тесни за останалите шийки.Широки са 42,5ммписал съм ти Л.С
Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар