не съм запознат със модела ,за това ще питам познаващите марката. искаме да монтираме механична ,хидравлична помпа на раздатъчната кутия на уазка . има ли такава опция ,възможно ли е , и ако отговора е да , то от каде и как мога да се сдобия със такава . ако някои има нека даде оферта
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КОМ и неговите приложения
Свий
X
-
КОМ и неговите приложения
Разделям темата, че е интересна, а няма общо с бутоните за сигнални ракети, от където тръгна.
В подраздел "Лебедки" има тема за Механична лебедка за УАЗ.
Цветане монтира ли вече въпросния ком на раздатката и пробва ли го?
ВСИЧКИ ГОВОРЯТ, ЧЕ С НЕГО СТАВА ХУБАВА МЕХАНИЧНА ЛЕБЕДКА НО НИКОЙ ОЩЕ НЕ СЕ Е ПОХВАЛИЛ, ЧЕ Е НАПРАВИЛ ТАКАВАПоследно редактирано от Жоро Донечки; 20-02-09, 09:11."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
До: За какво служи това на УАЗа
Нема редуктор за лебетката иначе досега да съм го направил. Намерих една лебетка ама нещо много и висока цената. Търсенето попринцип продължава. Лебетъка от молотовка е за предпочитане ако има някой да се обажда.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Кажи им че са буклук, не стават за нищо, и въобще. И да ги хвърлят. Айде от тебе да мине - може да им дадеш сто кинта за всичките.
Моралес слагаше БРДМски по средата. Схемата му е правилна.
Коментар
-
Когато слагах за проба кома го слагах да сочи назад, но се замислям ако го обърна и кардана сочи напред и прокарам кардана покраи двигателя до предната броня"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Става мазало, защото там няма къде да вържеш промеждутъчните опори. На ламарините не може - не стига коравина. Всичко ще мърда и ще счупи колата. Освен дето ще се тресе.
Гъвкави валове не се произвеждат дявол знае от кога. Някога са били обикновенно нещо.
Коментар
-
Мислех си покраи шасито, но джипа не е при мен да погледна , като идея ми се струва добре, но като реално изпълнение.....
Ще ми е интересно да видя ако има снимки на лебетка с такъв ком независимо къде е редуктора и макарата. Предполагам в руските саитове има такива, норуския ми доста зле затова ще съм ви благодарен ако сложите ту няколко."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Усложняваш си прекалено много живота.Отделно от лостовете и ръчната ще се получи една доста грозна плетеница
Аз при мен съм решил,че ако права ще е е отзад защотот при мен заради по тежкия двигател отпред стана по тежко и за това ще е задължителн отзад или поне в средата .Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Майстора,вчера направи редуктора на лебедката и ако има кой да направи снимки,до 1 мес.пак ще имам лебедка.Кардана напред покрай двигатела не става.За цената на БДМ-вата лебедка не искам да коментирам ,но майстора за едно колело ми взе 100лв.Та ако някой има лебедка за БДМ ,за 150лв. ще взема 5.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар