Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комбинация Жабков и обикновен амортесьор УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Комбинация Жабков и обикновен амортесьор УАЗ

От доста време бях решил да подменя жабковите амортесьори с други, обаче от финансова причина или от това че трудно се намира майстор който да ти направи камбана за амортесьорите и да ги напасне бях забавил този процес. Но преди около седмица ми дойде идеята да не махам жабковия амортесьор/който си работи що годе/ а да ги комбинирам и двата. Използвах обикновен маслен Уазов амортесьор, дълъг болт за амортесьор от Лада и плодложка с ухо под ресорите. Дългия болт минава през жабковия амортесьор . Това решение е лесно, евтино не е трудно за изпълнение. Тествах го вече няколко дни минах през доста Софийски дупки с различна скорост, естествено и извън пътя и джипа се държи доста добре.

Едно професионално

решение! Евтино, просто и
    работещо!
    Справил си се брато!
    Една от най големите болки на
    нас, простосмъртните ГаЗаджий,
    УаЗаджий е именно Федерацията
    на "НЕПОБЕДИМИТЕ"

ДА ЖИВЕЕ КЛУБА НИ "УаЗ И ГаЗ"

УСПЕХ!
    Да живей куманизъма!

Коментар

А защо просто не махна жабките и за тяхната планка не хвана амортесьора ,като завариш едно П образно.Виж аз как си реших проблема,като стана за 3-4 часа с почивки. При теб е по- лесно ,защото долните планки за ресьорите имат уши за амортесьори,а при мен те не стават.Но като се замисля ти май си си решил проблема.

Ето и отзад.
      Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Идеята ми бе да получа и двойно действие.

Коментар

Когато свалих жабките едната беше,като заварена,т.е. движеше се само под действието на чук.Но ти казваш,че твойте са добре,тогава сигурно си постигнал това което гониш.Успех!
          Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Добре се е получило. И аз съм намислил нещо такова, но без спонсор (финансови причини разбира се),в момента съм в застой.
            Не е важно на кой му харесва или не важното е да е здрав и устойчиво
            Пиши ако имаш проблеми
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Със сигорност това решение ще бъде здраво. Въпроса е дали е необходимо толкова хард изпълнение. Уазика не е бърз автомобил и надали собственика му ще скача по трасетата.
              Едо, кога ще си направиме излета заедно.
              LZ1VMH

Коментар

Ако е всичко наред може още другата събота или неделя, надявам се че ще бъдеш вече с твой УАЗИК....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X