Обява

Свий
Няма добавени обяви.

УАЗ 469 заключване ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• УАЗ 469 заключване ...

Купих си вчера такова чудо и установявам, че не се заключва

Много от вас ще се смеят сигурно, обаче аз живея в панелка и ще ми се наложи да го държа на улицата, та ми е интересно някой, който вече е мислил по въпроса да ми предложи някакви предохранителни мерки против кражба (той сам по себе си е такава, обаче знае ли човек....може пък да му хареса на някой автоджамбазин).

А освен това, някой правил ли е опит да застрахова УАЗ 469 поне само клауза кражба?

Мерси много за отговорите прдварително...
    ZJ'96 5.2

Re: УАЗ 469 заключване ...

Първоначално публикуван от FDevil
    Купих си вчера такова чудо и установявам, че не се заключва

Много от вас ще се смеят сигурно, обаче аз живея в панелка и ще ми се наложи да го държа на улицата, та ми е интересно някой, който вече е мислил по въпроса да ми предложи някакви предохранителни мерки против кражба (той сам по себе си е такава, обаче знае ли човек....може пък да му хареса на някой автоджамбазин).

А освен това, някой правил ли е опит да застрахова УАЗ 469 поне само клауза кражба?

Мерси много за отговорите прдварително...
    често съм виждал да им слагат уши и катинар, мисля че това е най-евтиният вариянт но мисля че не е проблем да им се приспосови ключалки от друга кола и да стане като нормален автомобил, а за застраховката не би трябвало да имаш проблем ако я има в Шваке ще ти я застраховат.... не би трябвало да е повече от 10 % застрахователната премия.
    no signature no problems

Коментар

Аз си реших проблема като си купих две нови ключалки /по нов модел УАЗ / с ключ за всяка, това за предните врати а задните ги махнах и се отваря само отвътре. На резервоара сложих ключ от касичка за пари.

Коментар

Еди много лошо качество са купих 4 и две вече изхвърлих.

Коментар

Благодаря за идеята... ще се опитам да сглобя нещо подобно.
          ZJ'96 5.2

Коментар

Не разбирам какво заключваш като е с мек покрив....
            Не може ли някой ключар да ти оправи тия дръжки със по-свестен патрон?

Коментар

Военните изобщо нямат патрони за заключване.

Коментар

Точно така. Моя е от военните и вобще не е предвидено заключване...

Като е с мек таван, дай да го държа с ключовете на таблото... Кабриолетите не се ли заключват. Ако някой си науми винаги може да я открадне, всяка кола може да се открадне. Въпроса е да се достигне до някакво базово ниво на сигурност.
                ZJ'96 5.2

Коментар

)) Никой не краде УАЗове в София)) И изобщо в България Както циганите не крадат лопати, с тях после се работи
                  Ако става дума за цялата кола - може да направят някоя глупост пияни тинейджъри. Колкото да се повозят, но няма и да успеят. Против тях стига и да оставиш раздатката на неутрална. Няма да успеят да го подкарат. Виж, може да откраднат нещо отвътре, радиото например - за една доза хероин, гаечни ключове и за хилядарка няма да вземат - неликвидна стока.

Коментар

Моята си стоеше отключена зад блока и само децата я ползваха за игра.Може да се сложат и дръжки от задната врата на УАЗ 452.

Коментар

По нови до 5 години вече се крадат.
                      Има случай с два /УАЗ-31514,31519-095/. Хънтъра се намери след 4 месеца.
                      УАЗ-31514 не.
                      only 4 x 4,sim AWD

Коментар

offtopic:
                        Първоначално публикуван от Стефан
                        )) Никой не краде УАЗове в София))
                        Все още не, но и УАЗ-овете не струваха по 4-5 хиляди лв. до преди 2 години..

Коментар

Правили сме такава да се заключва с моторчета за централно заключване. Моторчетата задвиждат шплентове които влизат в дупки пробити в колонките на вратите.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                            )) Никой не краде УАЗове в София))
                            Не е точно така. На един познат му откраднаха януари 469 от Дружба. В полицията са му казали, че това е втория за месеца, а при него се случи към средата. Кво ги правят после идея си нямам, вторични сигурно. Ако наистина не се крадяха, досега да съм взел не един, ами два.
                            За ключалките имах предвид че се чупят тия които е монтирал защото са с метални пластинки. Не е зле да се иде на някой ключар да и смени с месингови.

Коментар

:-O

Ти направо ме разби! Аз точно в Дружба живея ...
                              ZJ'96 5.2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X